Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί το κοινό να μην προτιμά να περνά τα βράδια του βλέποντας Love Island, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο η ζωή στη βίλα δεν θα αλλάξει εξαιτίας αυτού. Γι' αυτό, την Τρίτη 11/10, στις 23:15 το βράδυ ξεκινά καινούριο επεισόδιο, το οποίο περιλαμβάνει νέες προκλήσεις για τα νέα ζευγάρια.

Τα κορίτσια τα βάζουν για άλλη μία φορά με την Αναστασία, διότι είναι η μόνη που μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιον που να της αρέσει πιο πολύ από τους υπόλοιπους ώστε να τον διεκδικήσει και αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο πλευρές, καθώς μπαίνει ανάμεσα σε όσους έχουν ήδη δεθεί.

Ο Γιώργος Γεωργίου, παρόλα αυτά, συνεχίζει να την πολιορκεί, και φαίνεται πως επιτέλους οι προσπάθειες του αποδίδουν, αφού ακούγεται να λέει πως "έπεσε" και το πρώτο τους φιλί.

Τι συμβαίνει, όμως, με τον καινούριο παίκτη; Πρέπει να διαλέξει και εκείνος μία σύντροφο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο, τους ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη. Μη χάσετε το νέο επεισόδιο, απόψε!

Τι θα συμβεί στο σημερινό (11/10) επεισόδιο του Love Island

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης

Η απόφαση της Κλαούντιας να επιστρέψει στον Κόρκα και να διαλύσει την σχέση του με την Ιωάννα, ήταν το highlight της βραδιάς για το προηγούμενο (7/10) επεισόδιο του Love Island.

Φυσικά, το σταθερό κοινό δεν έμεινε άπραγο και δεν σταμάτησε να σχολιάζει αυτή την κίνηση. Η Κλαούντια πλέον είναι η κακιά της υπόθεσης και δύσκολα θα αλλάξει αυτό στην πορεία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island highlights 8/10:Τα κλάματα του Γιώργος Γ., οι κρυφές συναντήσεις και ο νέος παίκτης που μπήκε στη βίλα

Love island highlights 7/10:Νέα ζευγάρια, κλάματα και χωρισμοί - Ο παίκτης που έφυγε από τη βίλα