Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 7/10 στο Love island, με το τοπίο να αρχίζει να αλλάζει σιγά σιγά μιας και το κανάλι κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα. Οι παίκτες συμμορφώθηκαν με αυτές, όμως επέφεραν κλάματα, χωρισμούς και μια αποχώριση από τη βίλα.

Tα highlights για το επεισόδιο της Παρασκευής στο Love island 7/10

Εκείνοι τσακωνόντουσαν και ο Κόρκας με την Ιωάννα φιλιόντουσαν δίχως αύριο

Μετά την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το μέλλον των παικτών του Love Island, ο Γιώργος προσπαθεί να ξαναπροσεγγίσει την Αναστασία, παρά το γεγονός πως είχαν αποφασίσει να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Την ώρα, όμως, που μιλούσαν, ένα άλλο ζευγάρι τους αποσυντόνισε. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζάνη, οι οποίοι φιλιόντουσαν ασταμάτητα μπροστά τους. Παρόλα αυτά, ο Γεωργίου, το προσπέρασε, όπως προσπέρασε και τα λόγια της Σιδηροπούλου, αφού συνεχίζει να πιστεύει πως θα γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας για αυτούς τους δύο.

Ξέσπασε ο Γιώργος κατά της Αναστασίας και του Θοδωρή

Ο Γιώργος Γεωργίου και η Αναστασία όλο προσπαθούν να συζητήσουν για να βρουν μία λύση στα προβλήματά τους, όμως κάθε φορά καταλήγουν να τσακώνονται. Δυστυχώς, τα περιθώρια στενεύουν στο Love Island και ο πρώτος πρέπει να κάνει πίσω και να αφήσει την "πρώην" του να κάνει νέες γνωριμίες, όπως και εκείνος.

Επέτρεψε, λοιπόν, τον Θοδωρή να μπει στο παιχνίδι, αφήνοντας του χώρο να έρθει πιο κοντά με την Αναστασία, αλλά στη συνέχεια, όταν το συζήτησαν οι τρεις τους, ο ίδιος θύμωσε ξανά και ξέσπασε.

Ο παίκτης που επέλεξε για ταίρι της η Αναστασία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ανακοινώσει από το προηγούμενο επεισόδιο πως την Παρασκευή (7/10) όλα θα άλλαζαν για τους παίκτες του Love Island, διότι τα ζευγάρια θα άλλαζαν. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε και η επιλογή που έκανε η Αναστασία άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους και την παρουσιάστρια.

Η ίδια επέλεξε για ταίρι της τον Βασίλη, παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις για τον Θοδωρή φούντωναν όλο και περισσότερο, και εξήγησε πως ήταν η μόνη της επιλογή, καθώς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα σε δύο φίλους ή να χωρίσει κάποιο από τα άλλα ζευγάρια.

Έβαλε τα κλάματα η Ιωάννα για τον Κόρκα

Μετά τους τσακωμούς του Γιώργου και της Αναστασίας, φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά αυτή τη φορά ανάμεσα σε δύο από τις γυναίκες της βίλας του Love Island. Η Κλαούντια έπαιξε ύπουλο παιχνίδι, καθώς την ώρα που έπρεπε να επιλέξει ένα ταίρι, ενώ γνώριζε πως ο Κόρκας έχει έρθει πολύ κοντά με την Ιωάννα, είπε το όνομά του.

Η Ιωάννα ξέσπασε σε κλάματα, διότι δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνη προχώρησε σε μία τόσο άσχημη πράξη, κάτι που, όπως εξήγησε, η ίδια δεν θα έκανε ποτέ.

Η Ιωάννα πήρε την απόφαση για τον παίκτη που αποχώρησε

Τα κορίτσια έκαναν τις επιλογές τους στο Love Island και αφού η Ιωάννα έχασε τον Κόρκα κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργίου και τον Θοδωρή. Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, ανακοίνωσε πως από τους δύο, προτιμά να έχει δίπλα της τον Γιώργο.

Αυτό σημαίνει πως ο Θοδωρής αποχωρεί. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα, οι συμπάικτες του έτρεξαν γύρω του για να τον αγκαλιάσουν και να τον αποχαιρετήσουν και η αλήθεια είναι πως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Πως διαμορφώθηκαν, όμως, τα υπόλοιπα ζευγάρια;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Ανακοίνωση "βόμβα" από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Όλα αλλάζουν

Love Island: Ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την...