Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Asia Express ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/10) μέσα από τη συχνότητα του Star και όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει τις πιο σπαρταριστές στιγμές που παρακολουθήσαμε χθες.

Τι είδαμε χθες (9/10) στο Asia Express

Το απίθανο περιστατικό του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster στον αγώνα δρόμου

Tην Κυριακή 9/10,τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα δρόμου που θα καθόριζε ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Δεδομένου ότι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν την πολυπόθητη ασυλία, οι υπόλοιποι τρέχουν και δεν φτάνουν για την παραμονή τους!

Ψάχνοντας για μέσο που θα τους έφτανε γρήγορα στον προορισμό τους ο Fipsterr και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσαν πάνω σε μία παρέα Αυστραλών, και για καλή τους τύχη, όχι μόνο ήξεραν αγγλικά, αλλά τους κέρασαν και μία μπύρα πριν ξεκινήσουν με το πολυτελές αυτοκίνητο του οδηγού!

«Πριν μπούμε στο αμάξι έρχονται και οι μπύρες, αυτό δεν έχει ξαναγίνει» είπε ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων έκπληκτος!

Ρήξη ανάμεσα σε Μαυρίδη και Καθάργια κατά τη διάρκεια του αγώνα

Αρκετά απαιτητική ήταν η δοκιμασία του Asia Express στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 και η τύχη δεν χαμογέλασε σε όλους όπως στον Βασάλο και τον Fipster, καθώς έπρεπε να κάνουν έναν τεράστιο αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι!

Η πρώτη δοκιμασία με το μάζεμα του αλατιού, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα ζευγάρια, τα οποία αντιμετώπισαν πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, μιας και τα δοχεία που έπρεπε να βάλουν το αλάτι ήταν βαριά και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν εύκολα!

Στην περίπτωση του Γιώργου Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια λοιπόν, η δυσκολία ήταν τεράστια καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τα δοχεία με το αλάτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσά τους, αφού δεν μπορούσαν να συνεργαστούν όπως έπρεπε, και ο Γιώργος της μίλησε έντονα! Στο τέλος όμως της ζήτησε συγγνώμη, και συνέχισαν ξέγνοιαστοι το ταξίδι τους με στόχο την νίκη!

Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα

Τα ζευγάρια του Asia Express, το βράδυ της Κυριακής 9 /10, κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο κάποιοι δεν άντεξαν και λύγισαν! Εκτός από την ένταση που δημιουργήθηκε στην Καθάργια και τον Μαυρίδη σχετικά με τον συγκεκριμένο αγώνα, η Χριστίνα Κολέτσα δεν άντεξε και έπεσε στο έδαφος!

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια, επειδή σήμερα έπρεπε να κουβαλήσουν μερικά κιλά με αλάτι και το βάρος ήταν πολύ μεγάλο, δεν άντεξε και για αυτό και έπεσε.

«Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Δηλαδή έχουμε έρθει εδώ πέρα λίγο σαν παιδική χαρά και απλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μια βγαίνουμε δεύτερες, μια βγαίνουμε τελευταίες. Το κάνουμε και για το κέφι μας και για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Πρέπει όμως να γίνουμε λίγο πιο δυνατές και πιο «πονηρές» λίγο.

Βλέπω όλον αυτόν τον καιρό ο ένας να βοηθάει τον άλλον και υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εμάς, όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα, δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας. Ποτέ» είχε πει χαρακτηριστικά.

 Asia Express

Δεν τα κατάφεραν - Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι

Μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία στο Asia Express έφτασε στο τέλος της, και οι παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταλαιπωρήθηκαν προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους επιτέλους έμαθαν αν θα μείνουν ή όχι στο παιχνίδι!

Λίγο πριν από την αποκάλυψη του αποτελέσματος από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η Χριστίνα Κολέτσα ήταν σίγουρη με την φίλη της, Μαρία ότι θα ήταν εκείνες που θα αποχωρήσουν, αλλά ήρθε η απόλυτη ανατροπή!

Ο Στέλιος Λεγάκης και ο Χρήστος, ήταν εκείνοι που έφτασαν τελευταίοι στον προορισμό δεν κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι, και μετά την ανακοίνωσε παρέδωσαν τα μενταγιόν τους, στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, μιας και είχαν γίνει καλοί φίλοι μέσα στο παιχνίδι.

Asia Express

Τα κλάματα της Θεοδώρας Ρασέλ για τη μαμά της

«Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη που αυτή η γυναίκα που κάθεται δίπλα μου είναι μητέρα μου. Σήμερα μου απέδειξε πόσο δυνατή είναι. Αν δεν ήταν σήμερα αυτή θα τα είχα παρατήσει. Και την αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Ρασέλ και επέσε στην αγκαλιά της μητέρας της, Κλόντια, την ώρα που τα ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν ποιος αποχωρεί.

Ρασέλ Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express:«Έχει κάνει το μαύρισμα του μπετατζή!» - Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν για ακόμη μία φορά Βασάλο και Fipster

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ