Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία στο Asia Express έφτασε στο τέλος της, και οι παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταλαιπωρήθηκαν προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους (δείτε εδώ την Χριστίνα Κολέτσα να καταρρέει στον αγώνα) επιτέλους έμαθαν αν θα μείνουν ή όχι στο παιχνίδι!

Λίγο πριν από την αποκάλυψη του αποτελέσματος από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η Χριστίνα Κολέτσα ήταν σίγουρη με την φίλη της, Μαρία ότι θα ήταν εκείνες που θα αποχωρήσουν, αλλά ήρθε η απόλυτη ανατροπή!

Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε απόψε στο Asia Express

Ο Στέλιος Λεγάκης και ο Χρήστος, ήταν εκείνοι που έφτασαν τελευταίοι στον προορισμό δεν κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι, και μετά την ανακοίνωσε παρέδωσαν τα μενταγιόν τους, στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, μιας και είχαν γίνει καλοί φίλοι μέσα στο παιχνίδι.

Asia Express

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου όταν γύρισε στην Ελλάδα μετά τα γυρίσματα

Ο Χρήστος Ζώτος, ένας από τους παίκτες που δοκίμασαν τον εαυτό τους στην άλλη άκρη της γης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε διάφορα πράγματα για το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά όλοι όσοι επέλεξαν να κάνουν αυτό το βήμα, ενώ επισήμανε και την σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο ήρθαν κοντά εκεί.

«Η εμπειρία στο Asia Express ήταν συναρπαστική, σαν φινάλε, σαν αυτό που έζησα γενικά. Όταν ήμουν εκεί ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο, αντίξοο. Οι παράγοντες ζέστη, πείνα, εξαθλίωση, υγρασία, στο δρόμο όλη την ώρα, με την τσάντα, ήταν γενικά πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ αληθινό. Κάθε βράδυ ψάχναμε να βρούμε σπίτι, δεν ήταν τίποτα κανονισμένο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον Βασάλο: «Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά», τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster

Asia Express: «Αφού δεν το καταλαβαίνεις!» - Ρήξη ανάμεσα σε Μαυρίδη και Καθάργια κατά τη διάρκεια του αγώνα