Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί οι νικητές της βραδιάς (7/10) να ανακοινώθηκαν ήδη στο Asia Express, ωστόσο συνέβη και ένα απρόοπτο. Η Χριστίνα Παππά απουσίαζε. Ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, λοιπόν, ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό τι συνέβη.

Η ίδια αισθανόταν μία μικρή αδιαθεσία και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την δοκιμασία. Αυτό δεν την επηρεάσε σχετικά με το αποτέλεσμα, αφού πάνω απ' όλα είναι η υγεία της.

Η απουσία της Χριστίνας Παππά από το Asia Express

«Οι συγκινήσεις συνεχίζονται στο Asia Express. Έχω μπροστά μου έξι ζευγάρια. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι λείπει το ζευγάρι της Χριστίνας με τον Δημήτρη. Η Χριστίνα σήμερα ένιωσε μια αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και γι’ αυτό δεν είναι μαζί μας τώρα. Ευχόμαστε βεβαίως να είναι καλά. Είναι ο Δημήτρης μαζί της και την προσέχεις και μακάρι να είναι σύντομα κοντά μας αφού το ξεπεράσει όλο αυτό», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Και η Θεοδώρα Ρασέλ πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα πολύ για την Χριστίνα και τον Δημήτρη γιατί η Χριστίνα ειδικά μας είχε βάλει όλους τα γυαλιά. Ήταν απίστευτη».

Αυτοί είναι οι νικητές των 2.500 ευρώ

Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξαν και τα λάθη που έκαναν ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να φτάσουν στον σημερινό (7/10) προορισμό του Asia Express, που δεν ήταν άλλος από ένα εργοστάσιο πάγου, τερμάτισαν και μαζί τους και οι υπόλοιποι παίκτες.

Παρόλα αυτά, μόνο τρεις ήταν οι πιο γρήγοροι. Για άλλη μία φορά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός ήταν πρώτοι, και ακολούθησαν οι Χρήστος Ζώτος με τον Στέλιο Λεγάκη και η Θεοδώρα Ρασέλ με την μητέρα της. Οι τρεις ομάδες διαγωνίστηκαν ξανά και εκεί είναι που κρίθηκε το αποτέλεσμα για το έπαθλο.

Ο Χρήστος και ο Στέλιος κέρδισαν το δεύτερο έπαθλό τους και έτσι συνολικά διαθέτουν 5.000 ευρώ. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη συνέχεια ανακοίνωσε την δοκιμασία της επόμενης ημέρας, εξηγώντας πως όλοι τους θα πρέπει να καθαρίσουν τρία αμάξια δεν τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Καμπότζη.

Asia Express Χρήστος Στέλιος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ