Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το The Voice, το αγαπημένο μουσικό show του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (3/10) μετά από μία μικρή παράταση που πήρε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights της λαμπερής βραδιάς.

Τι είδαμε χθες (2/10) στο The Voice

Η λαμπερή έναρξη του σόου και τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού στην πρεμιέρα

Ο ενθουσιασμός των κριτών και του παρουσιαστή φάνηκε από τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους και, μάλιστα, τα χειροκροτήματα του κοινού μεταφέρουν το vibe που επικρατεί στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το πλατό, επίσης, είναι ανανεωμένο, όπως όλοι τους και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πρώτους διαγωνιζόμενους.

Έκλαψε από τα γέλια η Έλενα Παπαρίζου - Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που την "τρέλανε"

Αφού, άνοιξε την σκηνή του The Voice ο Γιώργος Λιανός και καλωσόρισε τους κριτές, ήρθε η ώρα να ανέβουν στη σκηνή οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι και αυτό έκαναν. Η παρουσία της Ειρήνης, όμως, μίας από αυτούς, ήταν που ξεχώρισε, διότι ανέβηκαν για να την διεκδικήσουν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η συνομιλία τους είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο πιο αστείος coach του παιχνιδιού, Πάνος, κατέλεξε να λέει ένα στιχάκι, που έκανε την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και όλο το στούντιο να "λυθεί" στα γέλια.

Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με έναν από τους διαγωνιζόμενους

Δεν είχαν τέλος οι εκπλήξεις για την Έλενα Παπαρίζου στο πρώτο επεισόδιο του The Voice για αυτή τη σεζόν, αφού από τη μία πλευρά οι ατάκες του Πάνου Μουζουράκη την άφησαν άναυδη και, από την άλλη, ένας από τους διαγωνιζόμενους κατέληξε να είναι γνωστός της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκε στη σκηνή ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, ο οποίος είναι μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές και η Έλενα Παπαρίζου δεν πρόλαβε να γυρίσει την καρέκλα της.

Όταν τελείωσε ο διαγωνιζόμενος και τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία, έμαθε πως ο Γιάννης είναι ο κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της.

«Α… παιδιά είναι ο κολλητός του βαφτισιμιού μου…», είπε και πήγε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. «Αχ, είσαι του Βασίλη μου ο κολλητός, τι ωραίες παρέες έχει… κούκλος είσαι… Δεν γύρισα, καλά… ποιος τον ακούσει αύριο τον Βασίλη», είπε χαρακτηριστικά.

Τα πήρε η Έλενα Παπαρίζου και όρμησε στο… παντελόνι του Μουζουράκη

Αφορμή για τη διένεξή τους στάθηκε ένα «μπλοκ» που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης στην Έλενα Παπαρίζου για τη διεκδίκηση μιας διαγωνιζόμενης.

«Βρε βγάλε το εδώ πέρα! Θα γίνει χαμούλης! Βάλε τα χέρια σου εδώ πάνω να δω με ποιο χέρι και ποιο δάχτυλο πάτησες του κουμπί» αναφώνησε η Έλενα παπαρίζου με άγριες διαθέσεις προς τον συνάδελφο της και coach του The Voice. Όπως έδειξε άλλωστε το απόσπασμα, ο Πάνος Μουζουράκης πράγματι είχε «μπλοκάρει» την Έλενα Παπαρίζου!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δροσίζεται λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice - Η υπενθύμιση της Έλενας Παπαρίζου στο κοινό της

The Voice: «Φέτος θα είναι γυναικεία υπόθεση» - Οι δηλώσεις των κριτών πριν την μεγάλη πρεμιέρα και αποκλειστικά backstage πλάνα