Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ανακοινώσει από το προηγούμενο επεισόδιο πως σήμερα (7/10) όλα θα άλλαζαν για τους παίκτες του Love Island, διότι τα ζευγάρια θα άλλαζαν. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε και η επιλογή που έκανε η Αναστασία άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους και την παρουσιάστρια.

Η ίδια επέλεξε για ταίρι της τον Βασίλη, παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις για τον Θοδωρή φούντωναν όλο και περισσότερο, και εξήγησε πως ήταν η μόνη της επιλογή, καθώς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα σε δύο φίλους ή να χωρίσει κάποιο από τα άλλα ζευγάρια.

Η ανατρεπτική απόφαση της Ανασιασίας στο Love Island

Ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την...

Ο Αργύρης επέλεξε επιτέλους ταίρι στο Love Island και αυτό είναι η Μαρία. Οι δυο τους βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού και πέρασαν πολύ όμορφα, χωρίς να συμβεί τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους. Όταν εκείνη γύρισε στο σπίτι, τα κορίτσια περίμεναν να μάθουν με ανυπομονησία τι συνέβη.

Ενημερώθηκαν, όμως, πως δεν έδωσαν ούτε ένα φιλί και εκεί είναι που τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την Κλαούντια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Δεν το βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα

Δεν έχουν ρολόγια και τους κάνουν έλεγχο για... - Δύο πράγματα που δεν ξέρατε ότι συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες του Love Island