Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγες εβδομάδες το Love Island έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια του Twitter για τις καθημερινές εξελίξεις στο ριάλιτι του έρωτα, δίνουν και παίρνουν. Ήδη έχουν διαμορφωθεί ορισμένα ζευγάρια, ενώ οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν από εδώ και στο εξής (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Το ριάλιτι του έρωτα μας έχει δείξει αρκετά τολμηρά σκηνικά ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι έχουν περάσει το στάδιο των γνωριμιών και πλέον έχουν αρχίσει να δημιουργούν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Τι συμβαίνει στο Love Island χωρίς να το γνωρίζουν οι τηλεθεατές

Μιας και το Love island αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού format, πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Ο χρόνος δεν έχει σημασία: Δεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Ο έλεγχος για ΣΜΝ: Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι

Love Island Highlights (6/10): Κρίση στις σχέσεις των παικτών - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αλλάζει τα πάντα