Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το μέλλον των παικτών του Love Island, ο Γιώργος προσπαθεί να ξαναπροσεγγίσει την Αναστασία, παρά το γεγονός πως είχαν αποφάσίσει να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Την ώρα, όμως, που μιλούσαν, ένα άλλο ζευγάρι τους αποσυντόνισε. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζάνη, οι οποίοι φιλιόντουσαν ασταμάτητα μπροστά τους. Παρόλα αυτά, ο Γεωργίου, το προσπέρασε, όπως προσπέρασε και τα λόγια της Σιδηροπούλου, αφού συνεχίζει να πιστεύει πως θα γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας για αυτούς τους δύο.

Τα φιλιά του Κόρκα και της Ιωάννας αποσυντόνισαν τον Γιώργο και την Αναστασία στο Love Island

Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα

Το Love Island βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για ένα ριάλιτι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μη είναι τόσο υψηλά, ωστόσο ο κόσμος δε σταματά να σχολιάζει τις εξελίξεις στο Twitter.

Μιας και το Love island αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού format, πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Love Island διαγωνιζόμενοι

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να προβάλει έναν παίκτη να καπνίζει κι έτσι στο Love Island έχει προβλεφθεί ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορούν να πάνε οι παίκτες και να κάνουν το τσιγάρο τους. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στο Big Brother.

Ο χρόνος δεν έχει σημασία: Δεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Ο έλεγχος για ΣΜΝ: Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την...

Love Island: Τσακώθηκαν για ένα εσώρουχο - Προβλήματα στη σχέση του Αλέξανδρου και της Χριστίνας