Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Love Island ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (6/10) και η αλήθεια είναι πως από εδώ και στο εξής, όλα αλλάζουν για το ριάλιτι του έρωτα μετά από μία ανακοίνωση που έκανε στους παίκτες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι είδαμε χθες (6/10) στο Love Island

Ο Αργύρης επέλεξε το ταίρι του - Η ατάκα που "ξεσήκωσε" τους παίκτες

Ο Αργύρης κλήθηκε να διαλέξει επιτέλους το κορίτσι που του κέντρισε το ενδιαφέρον για να γίνει το ταίρι του και το ανακοίνωσε μπροστά σε όλους.

Ήταν ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία, αλλά η τελική του απάντηση ήταν η δεύτερη. Αυτό την χαροποίησε ιδιαίτερα, όμως το γεγονός πως ο Θοδωρής, εξαιτίας αυτού έμεινε σινγκλ, καθώς και το σχόλιο που εκείνη έκανε για την διακοπή της σχέσης τους, δυσαρέστησε τους υπόλοιπους παίκτες.

Το βράδυ αγαπημένοι, τη μέρα μαλωμένοι - Η Ιωάννα άρχισε τις απειλές προς τον Κόρκα

Ένας νέος έρωτας γεννιέται στην Τενερίφη, καθώς ο Κόρκας "ταίριαξε" με την Ιωάννα Τζάνη και από την πρώτη στιγμή που "κόλλησαν" δεν σταμάτησαν να φιλιούνται. Ο Γιώργος ξέχασε πολύ γρήγορα την Κλαούντια και έπεσε στο κρεβάτι με την νέα του σύντροφο στο Love Island.

Ωστόσο, η ίδια διατηρεί κάποιες αμφιβολίες για εκείνον και ξεκίνησε τις απειλές. Δεν δίστασε, δηλαδή, να πει πως αν τον δει να παραστρατεί, θα κάνει και εκείνη το ίδιο, απατώντας τον με κάποιον άλλο παίκτη.

Η αρχή του τέλους για την Νίκη και τον Αλέξανδρο - «Το καντήλι μας αργοσβήνει»

Έχουν αρχίσει τα προβλήματα για τα καλά στα ζευγάρια του Love Island, αφού μετά την "τράμπα" του Κόρκα από την Κλαούντια στην Ιωάννα, φαίνεται πως και ο Αλέξανδρος Λουσάι έχει αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για την Νίκη.

Δεν δίστασε να της το πει, αλλά εκείνη αντί να το θεωρήσει ευγενικό και ειλικρινές από πλευράς του, δυσαρεστήθηκε και πείσμωσε. Έτσι, την ώρα που μιλούσε με τα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας "ξέσπασε" και φώναζε πως εκείνη θα πει την τελευταία λέξη.

Εκείνος την ζηλεύει όσο δεν πάει και εκείνη "είναι αλλού" - Η τελική απόφαση του Γιώργου και της Αναστασίας για την σχέση τους

Τα προβλήματα στη σχέση του Γιώργου και της Αναστασία είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, όμως στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/10 στο Love Island αποφάσισαν να συζητήσουν για να πάρουν μία τελική απόφαση για το μέλλον τους. Εκείνη δεν μπορεί να αντέξει την ζήλια του και την νευρικότητά του, ενώ εκείνος δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χαρακτήρα της γενικότερα.

Έτσι, κατέληξαν πως είναι καλύτερο να χωρίσουν, ώστε να αποφύγουν άλλους τσακωμούς που μπορεί να κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο άσχημα μεταξύ τους

Τσακώθηκαν για ένα εσώρουχο - Προβλήματα στη σχέση του Αλέξανδρου και της Χριστίνας

Πολλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ζευγαριών του Love Island, τουλάχιστον στο χθεσινό (6/10) επεισόδιο, αφού μετά την Νίκη και τον Αλέξανδρο, τσακώθηκε και ο άλλος Αλέξανδρος με την Χριστίνα.

Ο λόγος; Όλα κρίθηκαν από ένα εσώρουχο. Φαίνεται, όμως, δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό και θα το ξεπεράσουν σύντομα.

Ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την...

Ο Αργύρης επέλεξε επιτέλους ταίρι στο Love Island και αυτό είναι η Μαρία. Οι δυο τους βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού και πέρασαν πολύ όμορφα, χωρίς να συμβεί τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους. Όταν εκείνη γύρισε στο σπίτι, τα κορίτσια περίμεναν να μάθουν με ανυπομονησία τι συνέβη.

Ενημερώθηκαν, όμως, πως δεν έδωσαν ούτε ένα φιλί και εκεί είναι που τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την Κλαούντια.

Ανακοίνωση "βόμβα" από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Όλα αλλάζουν

Μπορεί μερικά ζευγάρια, όπως ο Γιώργος και η Αναστασία, να χώρισαν, όμως κανείς δεν περίμενε ποιες θα είναι οι συνέπειες στο Love Island. Στο συμβούλιο, λοιπόν, που βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η ίδια τους εξήγησε πως το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι σίνγκλ στο σπίτι είναι πρόβλημα.

Έτσι, τους ανακοίνωσε πως τα ζευγάρια θα αλλάξουν μέχρι την επόμενη φορά που θα την συναντήσουν και πως κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρίσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Και μπαίνει ο Βασιλάκος και αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για τον...» - Γέλιο μέχρι δακρύων με τα σχόλια του Twitter

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι