Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το πλάνο της συμμετοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star να ναυάγησε, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κι άλλους άσους στο μανίκι του για τον νέο κύκλλο του ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Σιγά σιγά η εταιρεία παραγωγής έχει ξεκινήσει να στήνει με μεγάλη προσοχή τον νέο κύκλο του παιχνιδιού και η αλήθεια είναι πως το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι θα συμβεί με όλους αυτούς τους celebrities μαζεμένους για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Δυνατοί οι παίκτες του Survivor All Star

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες ωστόσο μέσα από την εκπομπή Breakfast At Star, δύο πολύ δυνατά ονόματα από τον 1ο και τον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και ετοιμάζουν βαλίτσες.

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του πρώτου κύκλου, τόσο λόγω του χαρακτήρα του όσο και λόγω της αγωνιστικότητάς του, επιστρέφει και είναι έτοιμος να ανατρέψει τα πάντα.

Μαζί του στην Καραϊβική θα ταξιδέψει και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο φιναλίστ του 4ου κύκλου, που ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού.

Στον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Κατσούλης;

Ένας από αυτούς τους διαγωνιζόμενους θα είναι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο έχει επιλέξει προς το παρόν να μην υπογράψει το προσύμφωνο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης είπε στην εκπομπή πως θα παίρνει 5.000€ το μήνα, ποσό που τον ικανοποιεί.

«To 5.000 ευρώ για όλους μου φαίνεται ντεμί, όπως και σε όλους. Θα μπορούσαν να υπάρχουν διαβαθμίσεις όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα είναι ικανοποιητικά τα λεφτά αυτά, ποιος βγάζει 20.000 ευρώ το μήνα; Εγώ δεν είμαι τραγουδιστής, δεν βγάζω τόσα λεφτά όπως ο Τριαντάφυλλος.

Δεν έχω υπογράψω το προσύμφωνο για το Survivor. Είναι κάτι που θα γίνει σε μερικούς μήνες, γύρω στις 18 θα φύγουμε, οπότε στην χώρα που είμαστε δεν μπορώ να υπογράψω κάτι»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor