Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρά τα σχόλια που ακούστηκαν κυρίως για την ίδια και τα κιλά της, αλλά και για το ίδιο το show, το Love Island και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πτοούνται, και το βράδυ της Τετάρτης 5/10 μας καλωσόρισαν σε ένα ακόμη επεισόδιο στην Τενερίφη, όπου κάποιοι τσακώνονται, κάποιοι φιλιούνται, ενώ άλλοι αναθεωρούν και αλλάζουν ταίρι!

Όσα είδαμε στο χθεσινό (5/10) επεισόδιο του Love Island

Δεν πρόλαβαν να πάνε στη σουίτα ο Αλέξανδρος και η Χριστίνα και τσακώθηκαν

Ο παίκτης ζηλεύει πολύ και νιώθει ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι, που έβγαλε στην κοπέλα με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Εκείνη στη συνέχεια νευρίασε και ο Κώτσης έβαλε τα κλάματα μιας και από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε έντονα την προτίμησή του.

Η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού

Στο νέο επεισόδιο είδαμε αγόρια και κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα με μια δοκιμασία - παιχνίδι μέσα από το οποίο θα ανακάλυπταν ποιος αρέσει περισσότερο σε ποιόν.

Τα κορίτσια λοιπόν έδινα φιλιά στα αγόρια, με τα μάτια τους να είναι κλειστά. Οι άντρες στη συνέχεια βαθμολογούσαν και νικήτρια από τη διαδικασία αυτή βγήκε η Χριστίνα, η οποία έδωσε φιλί στο στόμα μόνο σε εκείνον, που την ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Σύννεφα ανάμεσα μέσα στον Γιώργο Γ. και την Αναστασία

Ένα ξεκαθάρισμα είδαμε να κάνει ο Γιώργος Γεωργίου με την Αναστασία το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τα κοινά βλέμματα που έριχνε ο άντρας σε άλλη γυναίκα του παιχνιδιού. Από κοινού λοιπόν και οι δύο αποφάσισαν να παγώσουν το μεταξύ του ζήτημα με τον Γιώργο να ζηλεύει τον Αργύρη και την Αναστασία να δηλώνει ελαφρώς ξενερωμένη από κάποιες συμπεριφορές του.

Βρήκε το αγόρι που τη γοητεύει η Ιωάννα Τζανή

Οι αλλαγές ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες, καθώς στο επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο Κόρκα από εκεί που φιλούσε μια μελαχρινή του παιχνιδιού να αλλάζει στρατόπεδο.

Ο λόγος για τη νέα παίκτρια, Ιωάννα Τζανή που έχει μπει πολύ δυναμικά στη βίλα και για την ώρα δείχνει πολύ διαχυτική με τον Κόρκα, με τον οποίο την είδαμε σε τρυφερές στιγμές, δίνοντας για ώρα ο ένας φιλιά στο στόμα στον άλλον.

Το αγόρι που επέλεξε η Ιωάννα για ταίρι της

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την παρουσιάστρια του ριάλιτι, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μπαίνει στη βίλα και να ανακοινώνει στον Αργύρη και στην Ιωάννα, πως πρέπει να διαλέξουν ταίρι.

Πρώτη λοιπόν, η Τζανή κλήθηκε να διαλέξει αφήνοντας για το τέλος τον Κόρκα και τον Βασίλη, μεγαλώνοντας την αγωνία του παίκτη, που εν τέλει ήθελε πιο πολύ. Ο λόγος για τον Γιώργο, με τον οποίο έχουν έρθει υπερβολικά πολύ κοντά.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσει ο Αργύρης προς τα ποιο κορίτσι κλείνει

Δύο νέους παίκτες είδαμε να μπαίνουν στο Love island την Τετάρτη 6/10 με τον Αργύρη και την Ιωάννα να ψάχνουν το ταίρι τους ή έστω εκείνον και εκείνη, που τους έκανε το λεγόμενο κλικ.

Η Ιωάννα έκανε την ανακοίνωση της, αφού όπως είπε είναι πολύ ενθουσιασμένη με έναν παίκτη. Από την άλλη τα πράγματα για τον Αργύρη δεν είναι τόσο σαφή, καθώς έκανε το ραντεβού του με δύο γυναίκες, ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε να κόψει το επεισόδιο και να μας κρατήσει σε αγωνία σχετικά με την επιλογή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανησυχία με το Love Island - Άσχημα μαντάτα 3 μέρες μετά την πρεμιέρα

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι