Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πάντα εκρηκτικός, και ότι έχει να πει είτε καλό είτε κακό το λέει έξω από τα δόντια. Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν σε δηλώσεις του πριν λίγες μέρες στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι, ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του Love Island, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για την οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα το θέμα για τα κιλά της (δείτε εδώ τα καθόλου κολακευτικά σχόλια στο Twitter για το γεγονός).

Ο ίδιος, έχει ξαναμιλήσει χωρίς να μασάει τα λόγια του για το μοντέλο και παρουσιάστρια, και αυτό έκανε και τώρα, και τα σχόλιά του ήταν όπως και ο ίδιος άλλωστε...θυελλώδης.

"Καταπέλτης" ο Λάκης Γαβαλάς για Παπαγεωργίου και Love Island

«Καλέ δεν έχω δει τίποτα! Έχει αρχίσει το Love Island; Η Ηλιάνα είναι όμορφη! Έχουμε απελευθερωθεί με τα κιλά, δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size. Έχω μπερδευτεί πραγματικά. Είτε ένας άνθρωπος είναι αδύνατος είτε ευτραφής ή κοντός ή ψηλός, να είναι υπέροχο να αισθάνεται αυτοπεποίθηση αλλά μη το διαφημίζουμε και πολύ» τόνισε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής.

Η Έλενα Χριστοπούλου όμως έβαλε στη θέση τους όσους σχολιάζουν τα κιλά της

Το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το Love island έκανε την πρεμιέρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου και πολύ ανατρεπτικού για τα ελληνικά δεδομένα reality αγάπης και γνωριμιών.

Η παρουσιάστρια άνοιξε το πλάνο με ένα εφαρμοστό, φούξια φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι, το όποιο σχολιάστηκε στο twitter συνδυαστικά με το πόσο αδύνατη την έδειχνε. Είναι γεγονός, πως το κορίτσι είναι μοντέλο και τις περισσότερες φορές κινείται σε αυτό βάρος, που τη βλέπουμε και τώρα.

Αφού λοιπόν τα σχόλια στο twitter έπεσαν βροχή, η manager της, Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος την Παρασκευή 30/9 μέσα από το ''Πρωινό μας''.

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος.

Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Τα 5 πρώτα ζευγάρια στην εξωτική βίλα της Τενερίφης

Σπάνε όρο στον συμβόλαιό της; Ραγδαίες εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον ΣΚΑΙ για το Love Island