Από Ελένη Μήτση

Οι αλλαγές ανάμεσα στα ζευγάρια του Love island είναι κάτι σύνηθες, καθώς στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 είδαμε τον Γιώργο Κόρκα από εκεί που φιλούσε μια μελαχρινή του παιχνιδιού να αλλάζει στρατόπεδο.

Ο λόγος για τη νέα παίκτρια, Ιωάννα Τζανή που έχει μπει πολύ δυναμικά στη βίλα και για την ώρα δείχνει πολύ διαχυτική με τον Κόρκα, με τον οποίο την είδαμε σε τρυφερές στιγμές, δίνοντας για ώρα ο ένας φιλιά στο στόμα στον άλλον.

Τα φιλιά της Ιωάννας με την Γιώργο Κόρκα

Λίγα λόγια για τη νέα παίκτρια Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο Love island

  • Ηλικία: 27 ετών
  • Επάγγελμα: Δημοσιογράφος
  • Ζώδιο: Παρθένος
  • Celebrity crush: Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Ιωάννα Τζανή γεννήθηκε στο Γύθειο, μένει στην Αθήνα και έχει δύο αδερφές. Ως έφηβη ήταν πολύ ανήσυχη και δεν ήταν λίγες οι φορές που το έσκαγε από το παράθυρο για να βγει τα βράδια.

Στα 18 της, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει διατροφολογία. Σύντομα αποφάσισε πως δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει και γράφτηκε σε μία σχολή δημοσιογραφίας. Έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο και σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ μέχρι πρόσφατα αρθρογραφούσε σε sites.

Δηλώνει «κορίτσι των σχέσεων» και στον άνθρωπο της αφοσιώνεται πλήρως. Στο παρελθόν για έναν έρωτα παράτησε τα πάντα στην Αθήνα και μετακόμισε στην Πάτμο.

Love island - Ιωάννα Τζανή

Απολαμβάνει να νιώθει τα βλέμματα στραμμένα πάνω της όμως για να μπει κάποιος στην καρδιά της θα πρέπει να είναι ευγενικός απέναντί της, να έχει χιούμορ, να την προσέχει και φυσικά να την… κυνηγήσει! Η ίδια δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση και δεν έχει φάει ποτέ… χυλόπιτα.

Στο Love island η Ιωάννα έρχεται με έναν και μοναδικό στόχο και δεν θα αρκεστεί σε τίποτα λιγότερο... να βρει τον επόμενο μεγάλο της έρωτα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: «Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη» - Η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού

Love island: Σύννεφα ανάμεσα μέσα στον Γιώργο Γ. και την Αναστασία - Αποφάσισαν να...