Από Ελένη Μήτση

Όπως παρακολουθήσαμε στα πρόσφατα επεισόδια του GNTM 5 τα bootcamps έχουν ολοκληρώσει και τα κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα του ριάλιτι μόδας έχουν κλειδώσει.

Μάλιστα, οι απαιτητικές δοκιμασίες έχουν ξεκινήσει και μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε το Mykonoslive.tv είδαμε τον κριτική επιτροπή σε ένα ταξίδι, που έκαναν μέχρι τη Μύκονο και συγκεκριμένα σε παραλία της Ψαρρού για τις ανάγκες των νέων επεισοδίων.

Πλάνα από τα γυρίσματα του GNTM 5 στη Μύκονο

Η απάντηση για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 που τα ανατρέπει όλα

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να μιλά σαν να πρόκειται να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5, ωστόσο οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στον αέρα του Πρωινού, την Τρίτη 4/10, λένε άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι πηγές της δημοσιογραφικής ομάδας αναφέρουν ότι το κανάλι ζητάει από την ίδια να επσιτρέψει, αλλά εκείνη δεν θέλει να επιστρέψει με τίποτα.

«Επειδή η παραγωγή ίσως φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης, αν και πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάνανε πρόταση στη Σοφία Χατζηπαντελή να γυρίσει πίσω για μερικές ακόμα εμφανίσεις στην επιτροπή του GNTM 5 αλλά εκείνη έριξε μια μαύρη πέτρα, χωρίς να θέλει να τους ξαναδεί», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θέλει γιατί θεωρεί πως αυτό που έζησε εδώ δεν της ταίριαζε ίσως δεν κέρδισε τίποτα απ’ όλο αυτό με την καριέρα την οποία βιώνει», πρόσθεσε έπειτα η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Παίκτρια δεν άντεξε την απόρριψη και κατέρρευσε - Η Βίκυ Καγιά κάλεσε εσπευσμένα ψυχολόγο

Το τελευταίο εισιτήριο ήταν διπλό - Αυτές είναι οι γυναίκες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 5