Από Στέλλα Μούτσιου

Το bootcamp ολοκληρώθηκε για τα 40 κορίτσια που πέρασαν από την οντισιόν του GNTM 5. Οι κριτές έκριναν τις φωτογραφίες και την επίδοσή τους και κατέληξαν σε εκείνες που αξίζουν να είναι στο σπίτι. Μερικές έφυγαν κλαίγοντας, ενώ άλλες εξήγησαν πως δεν θα το βάλουν κάτω και θα προσπαθήσουν ξανά μέχρι να πετύχουν το όνειρό τους.

Η Έβελυν είναι ένα από τα κορίτσια που δεν κατάφεραν να μπουν στη βίλα και έβαλε τα κλάματα ακούγοντας αυτή την εξέλιξη, ενώ η Άννα από την άλλη, η οποία "λύγισε" κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, τα κατάφερε και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

Οι πρώτες γυναίκες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 5

"Δεν το πιστεύω, νιώθω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπαίνω στο σπίτι. Βλέπω όλα τα κορίτσια και είναι πανέμορφες και λέω που πάω εγώ... Σας ευχαριστώ πολύ!"

GNTM 5 Η ανακοίνωση για την Άννα

Η κοπέλα που κέρδισε το Golden Pass

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10 συνέβησαν πολλά στο επεισόδιο του GNTM 5 και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η ανακοίνωση των ονομάτων των γυναικών που πέρασαν στην επόμενη φάση μετά το ID Catwalk. Πρόκειται για 40 γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίες διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Όλες τους, λοιπόν, έφτασαν σε μία νέα τοποθεσία, όπου τους περίμεναν οι τρεις κριτές για να τους πουν μερικά λόγια πριν από την δοκιμασία που θα καθορίσει το μέλλον τους και για να ξεκινήσει με ωραία διάθεση η μέρα τους ανακοίνωσαν και ποιο ειναι το Gloden Pass, το κορίτσι που περνά στη βίλα απευθείας.

Ο λόγος για την Κάτια, η οποία "κέρδισε" την επιτροπή και δεν μπόρεσαν να της στερήσουν αυτή την ευκαιρία, αφού θεωρούν πως της αξίζει περισσότερο απ' όλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η εντυπωσιακή είσοδος της νέας instructor - Η αλήθεια για τον ρόλο της στον διαγωνισμό

GNTM 5: «Ξύπνα» - Η διαγωνιζόμενη που είχε όλο το πακέτο αλλά απογοήτευσε τους κριτές

TAGS