Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τρίτης 4/10, όπου οι κριτές έπρεπε να πάρουν την μεγάλη απόφαση, για το ποια κορίτσια θα μπουν στο σπίτι (δείτε εδώ ποια 21 κορίτσια πήραν το ναι), και θα ξεκινήσει το όνειρο για αυτές.

Μία παίκτρια ωστόσο, στο άκουσμα της απόρριψή της κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η παραγωγή να ζητήσει την επέμβαση ψυχολόγου.

Κατέρρευσε η Έβελιν στο άκουσμα της απόρριψής της από το σπίτι του GNTM

Η Έβελιν ξέσπασε σε έντονα κλάματα, καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη. Ο Τάσος Σοφρωνίου, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας έτρεξαν να την ηρεμήσουν, λέγοντάς της πως η ζωή είναι μπροστά της και πως δεν πρέπει να στεναχωριέται για τέτοια πράγματα.

«Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δε μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο!» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια αποχωρώντας...

Η ηλικία, η καταγωγή και τα δύσκολα χρόνια της Έβελιν, του τρανς μοντέλου που τρέλανε την επιτροπή

Η Έβελιν είναι 28 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και μίλησε ανοιχτά στη Βίκυ Καγιά, στη Σοφία Χατζηπαντέλη, στον Γιώργο Καράβα και στον Τάσο Σοφρωνίου για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Όπως καταλαβαίνεται, είμαι τρανς γυναίκα. Και δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να γίνω τρανς επειδή είχα κάποια θέματα με τους γιατρούς, με φίλους που μου το έπαιζαν φίλοι, πέρασα βάσανα, πέρασα πολλά, αλλά μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι.

Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Εννοείται και είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι. Και είμαι εδώ για να σταθώ και να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι. Είχα φάει απορρίψεις και έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς, έχω περάσει πολλά. Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δεν νιώθω αγόρι ήταν στα 6 μου. Καθόμασταν στον καναπέ και ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Εκείνη την ώρα πραγματικά θόλωσα, έβαλα τα κλάματα εννοείται και πήγα στο δωμάτιό μου. Τυλίχτηκα με μια κουνουπιέρα και είπα "θεέ μου κάνε με κορίτσι! Κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα". Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: "Λύγισε" μπροστά στην κριτική επιτροπή η Άννα - «Ειπώθηκαν πολλά...»

GNTM 5: Η εντυπωσιακή είσοδος της νέας instructor - Η αλήθεια για τον ρόλο της στον διαγωνισμό