Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο με ένα φιλί για να βγει με τα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας του Love Island, αλλά κανείς τους δεν γνώριζε πως εκεί να γνώριζαν τον νέο παίκτη που μπήκε στο παιχνίδι. Έτσι, οι κοπέλες πήγαν στο μπαρ που ετοίμασε η παραγωγή με σκοπό να σερβιριστούν από έναν Καναδό μπάρμαν.

Εκείνος, όμως, τους μίλησε ελληνικά και αποκάλυψε την ταυτότητά τους. Όλες τους ενθουσιάστηκαν, όμως όταν γύρισαν όλοι μαζί στο σπίτι έγινε ο κακός χαμός, αφού τα αγόρια δεν χάρηκαν καθόλου.

Ο νέος παίκτης του Love Island και οι αντιδράσεις των αγοριών και των κοριτσιών

Έξαλλη η Αναστασία με την Ιωάννα

Ο Γιώργος Κόρκας, ο οποίος έχει "πετάξει" ήδη πολλές ατάκες στο Love Island, αρχικά έγινε ζευγάρι με την Αναστασία, όμως, φαίνεται πως δεν ταιριάζουν και έτσι έκατσαν να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ωστόσο, ήταν παρούσα και η Ιωάννα, η οποία έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα και η πίσω όψη της "τρέλανε" τον συνομιλητή της. Η Αναστασία, ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, ζήλεψε κατά μία έννοια και φώναζε έξαλλη στην Ιωάννα να ρίξει κάτι πάνω της για να μην τον αποσυντονίζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Δεν τα λες και πετυχημένα - Τα πρώτα ραντεβού της Ιωάννας Τζάνη

Love Island: "Το έληξε" αλλά το μετάνιωσε - Η Μαρία φοβάται ότι η Ιωάννα θα πάρει την θέση της στην καρδιά του Θοδωρή