Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά το φιλί του Κόρκα με την Κλαούντια έπεσε και δεύτερο, αλλά από ένα άλλο ζευγάρι του Love Island. Ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα έχουν έρθει πολύ κοντά και την ώρα που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην πισίνα, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να επισφραγίζουν την σχέση τους.

Πριν φύγει, λοιπόν, η ίδια για την έξοδο της με τα υπόλοιπα κορίτσια, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα για να την σκέφτεται όσο θα ήταν μακριά της.

Το φιλί της Χριστίνας και του Αλέξανδρου στο Love Island

Η πρώην σύντροφός του είχε βγει νικήτρια στο GNTM

Ο Αλέξανδρος Κώτσης ήταν ο 6ος και... καλύτερος θα έλεγε κανείς - αφού είχε πολλά προτερήματα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παίκτες - που μπήκε στη βίλα του Love island αναζητώντας τον έρωτα, τον οποίο και έχει βρει - μέχρι στιγμής - στα μάτια της Χριστίνας.

Το 2015, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr είχε βρει τον έρωτα στα μάτια μάλιστα νικήτριας του GNTM.

Η Σιντορέλα Τόλη ήταν η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Next Top Model που προβλήθηκε το 2010 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με οικοδέσποινα τη Βίκυ Καγιά και κριτές τους Βίκυ Καγιά, Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορο Κοντέντο και Χάρη Χριστόπουλο.

Σιντορέλα Τόλη Αλέξανδρος Κώτσης

σιντορελα τι κανει σημερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Βάλε κάτι πάνω σου κορίτσι μου» - Έξαλλη η Αναστασία με την Ιωάννα

Love Island: «Έχω παραπάνω πέραση από τους υπόλοιπους» - Δίνουν και παίρνουν οι ατάκες του Κόρκα σήμερα (4/10)