Από Στέλλα Μούτσιου

Μπερδεμένα είναι τα πράγματα στο Love Island, διότι ενώ ένα από τα ζευγάρια αποκαλύφθηκε, ένα άλλο αποφάσισε να το διαλύσει, αλλά το μετάνιωσε, Συγκεκριμένα, η Μαρία αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Θοδωρή, κάτι το οποίο εκείνος εκτίμησε λόγω της ειλικρίνειάς της.

Παρόλα αυτά, αργότερα συζητώντας και με τις άλλες κοπέλες της βίλας φάνηκε πως μπήκε σε δεύτερες σκέψεις και πως τελικά, μάλλον, ο Θοδωρής της αρέσει και δεν θέλει να αφήσει την Ιωάννα να μπει ανάμεσά τους.

Η Μαρία "το έληξε" με τον Θοδωρή αλλά το μετάνιωσε στο Love Island

«Βάλε κάτι πάνω σου κορίτσι μου» - Έξαλλη η Αναστασία με την Ιωάννα

Ο Γιώργος Κόρκας, ο οποίος έχει "πετάξει" ήδη πολλές ατάκες στο Love Island, αρχικά έγινε ζευγάρι με την Αναστασία, όμως, φαίνεται πως δεν ταιριάζουν και έτσι έκατσαν να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ωστόσο, ήταν παρούσα και η Ιωάννα, η οποία έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα και η πίσω όψη της "τρέλανε" τον συνομιλητή της. Η Αναστασία, ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, ζήλεψε κατά μία έννοια και φώναζε έξαλλη στην Ιωάννα να ρίξει κάτι πάνω της για να μην τον αποσυντονίζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: "Τρύπωσε" στο κρεβάτι της και αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά - Φουντώνει το πάθος ανάμεσα σε δύο παίκτες του ριάλιτι

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι