Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ιωάννα Τζάνη είναι η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο Love Island και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει, αλλά και να φέρει σε δύσκολη θέση τους παίκτες με το κορμί της.

Ήρθε η ώρα, όμως, για να βγει τα πρώτα της ραντεβού, να γνωρίσει τα αγόρια της βίλας και αυτό ακριβώς έκανε. Δεν πήγε με όλους πολύ καλά, καθώς κάποιοι δεν την συμπάθησαν καν, ωστόσο αυτό την βοήθησε να θέσει τους στόχους της να ξεχωρίσει τους καλύτερους.

Τα πρώτα ραντεβού της Ιωάννας στο Love Island

Ποια είναι η εκρηκτική Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι

Μόλις δύο μέρες μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του Love Island, η παραγωγή έκανε μία έκπληξη στους διαγωνιζόμενους και έβαλε στο παιχνίδι μία νέα παίκτρια που μαγνήτισε τους άνδρες της παρέας, την Ιωάννα Τζανή.

Με το που μπήκε στο παιχνίδι, η Ιωάννα έκανε τα κορίτσια να ζηλέψουν μιας και όλα τα αγόρια μαγνητίστηκαν από την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

H Ιωάννα είναι από τη Μάνη και συγκεκριμένα από το Γύθειο, ενώ εργαζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ως δημοσιογράφος.

«Έρχομαι στο Love Island για να το ζήσω και να αποκτήσω νέες εμπειρίες. Είμαι δημοσιογράφος και κατάγομαι από τη Μάνη. Μένω στην Αθήνα τα τελευταία 9 χρόνια

Αν είναι να ερωτευτώ κιόλας, καλοδεχούμενο. Μέσα σε μία εβδομάδα, αρχές Σεπτεμβρίου, χώρισα και απολύθηκα από τη δουλειά μου. Ήμασταν μαζί περίπου 8 μήνες», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Έχω παραπάνω πέραση από τους υπόλοιπους» - Δίνουν και παίρνουν οι ατάκες του Κόρκα σήμερα (4/10)

Love Island: "Τρύπωσε" στο κρεβάτι της και αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά - Φουντώνει το πάθος ανάμεσα σε δύο παίκτες του ριάλιτι