Από Στέλλα Μούτσιου

Μπερδεμένα τα πράγματα στη βίλα του Love Island, καθώς όσο περιμένουν να μπει ο νέος διαγωνιζόμενος, το βράδυ πραγματοποιήθηκαν μερικές μετακινήσεις στα κρεβάτια των παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Γιώργος Κόρκας "εισέβαλε" στο κρεβάτι της Κλαούντιας την ώρα που κοιμόταν και αυτή η κίνηση την βρήκε δεκτική. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε εκείνη, έπεσαν και τα πρώτα φιλιά ανάμεσά τους φανερώνοντας πως το πάθος τους φουντώνει και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Ο Κόρκας "τρύπωσε" στο κρεβάτι της Κλαούντιας στο Love Island

Ο Γιώργος την ωθεί στα άκρα - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Αναστασία στη βίλα

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Love Island, καθώς όσο το παιχνίδι προχωράει τόσο περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε για τους διαγωνιζόμενους και τις ζωές τους. Ο Αλέξανδρος Κώτσης, για παράδειγμα, είχε σχέση με μία από τις νικήτριες του GNTM, όμως στο σημερινό (4/10) επεισόδιο ο ίδιος δεν θα είναι στο επίκεντρο της βραδιάς.

Στο στόχαστρο θα βρεθεί η Αναστασία, η οποία "φλερτάρει" με τον Γιώργο, όμως ένας καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσά τους και αυτό θα την ωθήσει στα άκρα, βγάζοντας θυμό την ώρα που θα μιλάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκείνος θα την κατηγορήσει μπροστά σε όλους για το γεγονός πως εκείνη δεν πιστεύει στην ταμπέλα της σχέσης, αλλά η ίδια δεν θεωρεί πως είναι λογικό να την έχει ερωτευτεί μέσα σε 4 μέρες γνωριμίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με άλλη μύτη και χωρίς φουσκωτά χείλη - Έτσι ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου του Love Island πριν τις πλαστικές

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι