Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Κόρκας, ο οποίος έχει "πετάξει" ήδη πολλές ατάκες στο Love Island, αρχικά έγινε ζευγάρι με την Αναστασία, όμως, φαίνεται πως δεν ταιριάζουν και έτσι έκατσαν να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ωστόσο, ήταν παρούσα και η Ιωάννα, η οποία έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα και η πίσω όψη της "τρέλανε" τον συνομιλητή της. Η Αναστασία, ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, ζήλεψε κατά μία έννοια και φώναζε έξαλλη στην Ιωάννα να ρίξει κάτι πάνω της για να μην τον αποσυντονίζει.

Η Αναστασία τα έβαλε με την Ιωάννα για τα μάτια του Γιώργου στο Love island

Τέλος το κρυφτό για τον Γιώργο Κόρκα

Μέχρι στιγμής στο Love Island ένα είναι το ζευγάρι που φαίνεται πως ζει τον έρωτα από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Κλαούντια Πένκα, οι οποίοι πέρασαν το βράδυ τους μαζί, κρυφά από τους άλλους και, μάλιστα, προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα.

Αποφάσισαν, όμως, πως ήρθε η ώρα να τελειώσει το κρυφτό και έτσι την ώρα που όλοι οι παίκτες βρισκόντουσαν μαζί στον κήπο, εκείνος την άρπαξε και την φίλησε, χωρίς να τον νοιάζουν τα αδιακριτα βλέμματα και οι δυσαρέσκειες ορισμένων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με άλλη μύτη και χωρίς φουσκωτά χείλη - Έτσι ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου του Love Island πριν τις πλαστικές

Έκανε πλαστική στη μύτη και αδυνάτισε - Η κούκλα παίκτρια του The Bachelor που μπαίνει στο Love Island