Από TV24 Team

Το Love Island ξεκίνησε και για το Σάββατο 1/10 και φαίνεται πως οι παίκτες συνήθισαν ήδη την καινούρια τους καθημερινότητα, αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους.

Η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος, μάλιστα, πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, αφού κοιμήθηκαν μαζί και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται. Μήπως, όμως, η καινούρια παίκτρια θα ανατρέψει τα δεδομένα;

Το πρώτο βράδυ της Χριστίνας και του Αλέξανδρου στο Love Island

Με πόσα λεφτά αμείβεται ο συγκεκριμένος παίκτης στο Love Island

Το Love island μπορεί από την δεύτερη κιόλας ημέρα που βρέθηκε στον αέρα να σημείωσε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά είναι ένα ριάλιτι στο οποίο στοιχηματίζει πολύ ο ΣΚΑΙ γι' αυτό και εξαρχής επένδυσε πολλά στο να το "χτίσει".

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα 500 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ανέρχεται κοντά στα 2.000 ευρώ το μήνα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Αλέξανδρος Κώτσης, που έχει ήδη έναν ξεχωριστό ρόλο στο ριάλιτι, μάθαμε πως έχει κι ένα διαφορετικό συμβόλαιο με την παραγωγή, όντας και φίλος της Ηλιάνας... τον πρόσεξαν λίγο παραπάνω!

1.000 ευρώ παραπάνω από τους άλλους αμείβετε το γνωστό μοντέλο του εξωτερικού - όπως είπαν ότι είναι - άρα μηνιαίως ακουμπά άνετα τα 3.000 ευρώ! Μωρέ μπράβο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ για το Love Island - Γι' αυτό είπε το ναι στην παρουσίαση!

Love island highlights 30/9: Ο Αλέξανδρος διάλεξε το ταίρι του - Τώρα ξεκινάει η σφαγή!