Από Στέλλα Μούτσιου

Μέχρι στιγμής στο Love Island ένα είναι το ζευγάρι που φαίνεται πως ζει τον έρωτα από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Κλαούντια Πένκα, οι οποίοι πέρασαν το βράδυ τους μαζί, κρυφά από τους άλλους και, μάλιστα, προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα.

Αποφάσισαν, όμως, πως ήρθε η ώρα να τελειώσει το κρυφτό και έτσι την ώρα που όλοι οι παίκτες βρισκόντουσαν μαζί στον κήπο, εκείνος την άρπαξε και την φίλησε, χωρίς να τον νοιάζουν τα αδιακριτα βλέμματα και οι δυσαρέσκειες ορισμένων.

Το φιλί του Κόρκα και της Κλαούντιας στο Love Island

Ο Γιώργος ωθεί στα άκρα την Αναστασία

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Love Island, καθώς όσο το παιχνίδι προχωράει τόσο περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε για τους διαγωνιζόμενους και τις ζωές τους. Ο Αλέξανδρος Κώτσης, για παράδειγμα, είχε σχέση με μία από τις νικήτριες του GNTM, όμως στο σημερινό (4/10) επεισόδιο ο ίδιος δεν θα είναι στο επίκεντρο της βραδιάς.

Στο στόχαστρο θα βρεθεί η Αναστασία, η οποία "φλερτάρει" με τον Γιώργο, όμως ένας καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσά τους και αυτό θα την ωθήσει στα άκρα, βγάζοντας θυμό την ώρα που θα μιλάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκείνος θα την κατηγορήσει μπροστά σε όλους για το γεγονός πως εκείνη δεν πιστεύει στην ταμπέλα της σχέσης, αλλά η ίδια δεν θεωρεί πως είναι λογικό να την έχει ερωτευτεί μέσα σε 4 μέρες γνωριμίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκανε πλαστική στη μύτη και αδυνάτισε - Η κούκλα παίκτρια του The Bachelor που μπαίνει στο Love Island

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι