Από Στέλλα Μούτσιου

Αρκετές παίκτριες δυσκολέυτηκαν στο bootcamp του GNTM 5, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Αμαλία που "εξόργισε" τους κριτές. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Άννα, η οποία είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και όταν στάθηκε μπροστά στην κάμερα, η εποτροπή κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Αμέσως, λοιπόν, την ρώτησαν τι έφταιγε και εκείνη ξέσπασε, αναφέροντας πως έχει δεχθεί άσχημη κριτική για την επιλογή της να βρίσκεται στο σόου. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ενθαρρύνει και ν ατης δώσει δύναμη να συνεχίσει.

Η εξομολόγηση της Άννας στους κριτές του GNTM 5

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα στη δουλειά μου, “τι είναι αυτά που κάνεις;” και άλλα πολλά. Προσπάθησα να το λύσω, αλλά είναι ένα άλυτο πρόβλημα, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν πως αντί να βοηθήσουν, πάνε και τα κάνουν ακόμα χειρότερα με τα χάλια τους. Αυτό που γίνεται είναι να τα βάζω εγώ μέσα μου, να πιέζομαι και αντί να κάνω ένα βήμα μπροστά, κάνω δέκα πίσω», εξήγησε η διαγωνιζόμενη.

Και η Βίκυ της απάντησε: «Ο φόβος και η ζήλια δεν πάνε μπροστά. Εμείς σε πιστεύουμε πάρα μα πάρα πολύ, οπότε δεν πειράζει… Αν δεν το πιστεύουν αυτοί πρόβλημά τους και έχουν το δικαίωμα».

GNTM 5 Άννα

Η κοπέλα που κέρδισε το Golden Pass

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10 συνέβησαν πολλά στο επεισόδιο του GNTM 5 και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η ανακοίνωση των ονομάτων των γυναικών που πέρασαν στην επόμενη φάση μετά το ID Catwalk. Πρόκειται για 40 γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίες διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Όλες τους, λοιπόν, έφτασαν σε μία νέα τοποθεσία, όπου τους περίμεναν οι τρεις κριτές για να τους πουν μερικά λόγια πριν από την δοκιμασία που θα καθορίσει το μέλλον τους και για να ξεκινήσει με ωραία διάθεση η μέρα τους ανακοίνωσαν και ποιο ειναι το Gloden Pass, το κορίτσι που περνά στη βίλα απευθείας.

Ο λόγος για την Κάτια, η οποία "κέρδισε" την επιτροπή και δεν μπόρεσαν να της στερήσουν αυτή την ευκαιρία, αφού θεωρούν πως της αξίζει περισσότερο απ' όλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η εντυπωσιακή είσοδος της νέας instructor - Η αλήθεια για τον ρόλο της στον διαγωνισμό

«Έριξε μαύρη πέτρα» - Η απάντηση για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 που τα ανατρέπει όλα

TAGS