Από Στέλλα Μούτσιου

Οι οντισιόν του GNTM 5 ολοκληρώθηκαν και οι κριτές αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς πλέον όλα αλλάζουν στο παιχνίδι. Οι γυναίκες που κατάφεραν να πάρουν τρία τουλάχιστον "ναι" πέρασαν από το ID Catwalk του διαγωνισμού, με ρούχα και μακιγιάζ που επέλεξαν οι ίδιες για να αναδείξουν την προσωπικότητά τους μπροστά στην επιτροπή και να αποδείξουν ότι αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφεραν όλες. Πολλές έφυγαν κλαίγοντας, επειδή δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσουν το όνειρό τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ενώ άλλες έφυγαν με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, γιατί μπόρεσαν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο και κατέκτησαν μία θέση για το επόμενο βήμα του σόου.

Τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου, της Βίκυς Καγιά, αλλά και του Γιώργου Καράβα έδιναν και έπαιρναν καθ' όλη τη διάρκεια της πασαρέλας, με τον τελευταίο να πέφτει μέχρι και στα πατώματα εξαιτίας μίας συγκεκριμένης παίκτριας.

Οι διαγωνιζόμενες που πέρασαν στην επόμενη φάση μετά το ID Catwalk του GNTM 5

Η παίκτρια με λεύκη που "κέρδισε" την κριτική επιτροπή

Πολλές διαγωνιζόμενες έχουν ξεχωρίσει στο GNTM λόγω των στοιχείων που τις διαφοροποιούν, όπως για παράδειγμα η Λυδία Κατσανικάκη που πάσχει από αλωπεκία, και ενώ άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι αρνητικό, εκείνες το κάνουν δύναμή τους. Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 3/10 περπάτησε μπροστά στους κριτές μία κοπέλα, η οποία έχει λεύκη και παρόλο που αγχώθηκε όταν της ζήτησαν να φορέσει μαγιό, κατάφερε να τους ενθουσιάσει.

Πέρασε, λοιπόν, παίρνοντας τέσσερα "ναι" και πανηγύρισε, γιατί πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην μεγαλύτερη επιθυμία της.

«Έχω λεύκη. Το απέκτησα περίπου στα έξι μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι είχαν πολύ έντονο καβγά. Ήμουν μικρούλα και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό», ανέφερε.

GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Απίστευτο! Τους είχε "ξετρελάνει" αλλά την έκοψαν τελευταία στιγμή - Έφυγε με το κεφάλι ψηλά

GNTM 5: Πήγε συστημένη από τον Πανταζή αλλά δεν τα κατάφερε - Η αλήθεια για την σχέση της με τον τραγουδιστή