Από Στέλλα Μούτσιου

Η πρώτη κοπέλα που πέρασε στο σπίτι του GNTM ανακοινώθηκε νωρίς νωρίς, ωστόσο οι υπόλοιπες πρέπει να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Έτσι, ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται ακούγοντας τις οδηγίες των κριτών, αλλά και της νέας Instructor.

Κάποιες τα πήγαν πολύ καλά και εντυπωσίασαν, άλλες όμως απογοήτευσαν την επιτροπή, διότι η παρουσία τους στο πλατό δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στις οντισιόν. Ανάμεσα σε αυτές τις κοπέλες είναι και η Αμαλία, η οποία είναι μία 18χρονη που, σύμφωνα με όσα της είχαν πει έχει όλο το πακέτο.

Η κακή επίδοση της Αμαλίας στο GNTM 5

Παρόλα αυτά, δεν έδειξε ούτε πάθος και την ένταση που οι τρεις τους επιθυμούσαν, με την δικαιολογία πως ήταν πολύ κουρασμένη και δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Θα της στερήσει αυτό, άραγε, την θέση της στην βίλα, ή τα κλικ της μπορεί να την σώσουν την τελευταία στιγμή;

GNTM 5 Αμαλία

Η εντυπωσιακή είσοδος της νέας instructor

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της κοπέλας που κέρδισε το Golden Pass, λοιπόν, στην αρχή του σημερινού (4/10) επεισοδίου του GNTM, η Βίκυ Καγιά έβγαλε λόγο για την γυναίκα που θα συβουλεύει τις διαγωνιζόμενες σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης για να τις βοηθήσει να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι.

Δεν είναι άλλη από την Μαίρη Βιτινάρος, η οποία μπήκε στο πλατό φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και μίλησε στα κορίτσια με τα πιο τρυφερά λόγια, εξηγώντας τον ρόλο της και κάνοντάς τες να αισθανθούν ασφάλεια, παρά το άγχος τους. Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως όσο εκείνη τους μαθαίνει πράγματα για τον χώρο του μόντελινγκ, εκείνες θα την βοηθήσουν να μάθει επιτέλους να μιλά καθαρά τα ελληνικά.

GNTM Μαίρη Βιτίναρος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έριξε μαύρη πέτρα» - Η απάντηση για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 που τα ανατρέπει όλα

GNTM 5: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» - To Twitter πενθεί για την αποχώρηση της μοναδικής Σοφίας Χατζηπαντελή

TAGS