Από Στέλλα Μούτσιου

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10 συνέβησαν πολλά στο επεισόδιο του GNTM 5 και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η ανακοίνωση των ονομάτων των γυναικών που πέρασαν στην επόμενη φάση μετά το ID Catwalk. Πρόκειται για 40 γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίες διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Όλες τους, λοιπόν, έφτασαν σε μία νέα τοποθεσία, όπου τους περίμεναν οι τρεις κριτές για να τους πουν μερικά λόγια πριν από την δοκιμασία που θα καθορίσει το μέλλον τους και για να ξεκινήσει με ωραία διάθεση η μέρα τους ανακοίνωσαν και ποιο ειναι το Gloden Pass, το κορίτσι που περνά στη βίλα απευθείας.

Το κορίτσι που κέρδισε το Golden Pass του GNTM 5

Ο λόγος για την Κάτια, η οποία "κέρδισε" την επιτροπή και δεν μπόρεσαν να της στερήσουν αυτή την ευκαιρία, αφού θεωρούν πως της αξίζει περισσότερο απ' όλες.

To Twitter πενθεί για την αποχώρηση της μοναδικής Σοφίας Χατζηπαντελή

Πέρασε μόλις μία μέρα από την στιγμή που είδαμε το επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 στο GNTM 5, και την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, την οποία μπορεί να σχολίασαν αρκετοί (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά) για την εκκεντρική εμφάνισή της, αλλά το κοινό την λάτρεψε!

Σε όλα τα επεισόδια του GNTM ήταν πάντα κεντρικό θέμα τόσο για το ταπεραμέντο κι τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, όσο και για τον τρόπο της να σχολιάζει και τις επικές της ατάκες. Από εχθές ειδικότερα το Twitter έχει κατακλειστεί από σχόλια για εκείνη, τα οποία ζητούν να γυρίσει πίσω (ενώ αυτή βρίσκεται ήδη στο Παρίσι) καθώς θέλουν διακαώς να την ξαναδούν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Έφυγε και τα βρήκαν σκούρα; Η Βίκυ Καγιά σχεδόν πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή

GNTM 5: «Οντισιόν για πρώτο πρόγραμμα στο Frangelico» - "Πανηγύρι" στο Twitter με την σημερινή πασαρέλα

TAGS