Από Στέλλα Μούτσιου

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 έφτασε στο τέλος του και, όπως πάντα, το φανατικό κοινό παρακολούθησε με προσοχή την σημερινή πασαρέλα των διαγωνιζομένων, αφού ήταν η κρίσιμη στιγμή της απόφασης για την επόμενη φάση. Η κάθε κοπέλα ξεχώρισε για τον δικό της λόγο (δείτε εδώ ποια πήρε wild card) και αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης στα σχόλια του Twitter αυτή τη φορά.

Άλλο απορούσαν γιατί πέρασαν μερικές γυναίκες, άλλοι γελούσαν με τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά που εκείνες επέλεξαν για να παρουσιαστούν μπροστά στους κριτές και φυσικά τα μηνύματα δεν είχαν τελειωμό.

Τρελό γέλιο στο Twitter με το GNTM 5

Οι γυναίκες που πέρασαν στην επόμενη φάση του ID Catwalk

Οι οντισιόν του GNTM 5 ολοκληρώθηκαν και οι κριτές αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς πλέον όλα αλλάζουν στο παιχνίδι. Οι γυναίκες που κατάφεραν να πάρουν τρία τουλάχιστον "ναι" πέρασαν από το ID Catwalk του διαγωνισμού, με ρούχα και μακιγιάζ που επέλεξαν οι ίδιες για να αναδείξουν την προσωπικότητά τους μπροστά στην επιτροπή και να αποδείξουν ότι αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφεραν όλες. Πολλές έφυγαν κλαίγοντας, επειδή δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσουν το όνειρό τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ενώ άλλες έφυγαν με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, γιατί μπόρεσαν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο και κατέκτησαν μία θέση για το επόμενο βήμα του σόου.

Τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου, της Βίκυς Καγιά, αλλά και του Γιώργου Καράβα έδιναν και έπαιρναν καθ' όλη τη διάρκεια της πασαρέλας, με τον τελευταίο να πέφτει μέχρι και στα πατώματα εξαιτίας μίας συγκεκριμένης παίκτριας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Απίστευτο! Τους είχε "ξετρελάνει" αλλά την έκοψαν τελευταία στιγμή - Έφυγε με το κεφάλι ψηλά

GNTM 5: Πήγε συστημένη από τον Πανταζή αλλά δεν τα κατάφερε - Η αλήθεια για την σχέση της με τον τραγουδιστή

TAGS