Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από επεισόδια με γέλια, κλάματα και πολλές μα πολλές εντάσεις (δείτε εδώ μία από αυτές), είναι γεγονός πως το GNTM 5 περνά στην επόμενη φάση του ID Catwalk, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/10 είδαμε ποια κορίτσια κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά και για ποιες το όνειρο τελείωσε...τουλάχιστον για τώρα.

Μεταξύ άλλων, είδαμε και την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, μία αποχώρηση την οποία δεν θέλαμε να δούμε καθώς ο κόσμος την αγάπησε ιδιαίτερα για τον αυθορμητισμό, αλλά και για το ταπεραμέντο της, και ελπίζει οι φήμες να ισχύουν και να την ξαναδούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν στο παιχνίδι!

Όσα παρακολουθήσαμε στο GNTM 5

Φούντωσε ο Τάσος Σοφρωνίου με την Κύπρια διαγωνιζόμενη

Την Δευτέρα 3/10 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο GNTM και οι κριτές, πριν ακόμα φύγει η Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τον λόγο της αποχώρησης), υποδέχθηκαν την πρώτη παίκτρια. Πρόκειται για μία Κύπρια, η οποία αρχικά τους δίχασε, με την εκκεντρική γυναίκα της επιτροπής να σχολιάζει πως δεν την έπεισε, ενώ ο Γιώργος Καράβας τόνισε πως η λογική του δεν τον άφηνε να πει το "ναι".

Παρόλα αυτά, κάνοντας άλλη μία πασαρέλα, τους "κέρδισε" και απέσπασε θετικές απαντήσεις και από τους τέσσερις κάνοντας την αρχή για την πραγματοποίηση του ονείρου της. Μάλιστα, ο Τάσος Σοφρωνίου ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που της φώναζε: "Σε θέλω πάρα πολύ".

Η παίκτρια με λεύκη που "κέρδισε" την κριτική επιτροπή

Την Δευτέρα 3/10 περπάτησε μπροστά στους κριτές μία κοπέλα, η οποία έχει λεύκη και παρόλο που αγχώθηκε όταν της ζήτησαν να φορέσει μαγιό, κατάφερε να τους ενθουσιάσει.

Πέρασε, λοιπόν, παίρνοντας τέσσερα "ναι" και πανηγύρισε, γιατί πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην μεγαλύτερη επιθυμία της.

«Έχω λεύκη. Το απέκτησα περίπου στα έξι μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι είχαν πολύ έντονο καβγά. Ήμουν μικρούλα και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό», ανέφερε.

GNTM 5

Η παίκτρια που πήρε την wild card της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όταν μπήκε στο πλατό η Κατερίνα, κάτι άλλαξε. Πρόκειται για ένα κορίτσι που ανήκει στην κατηγορία των plus size μοντέλων, το οποίο όμως έχει και πολλά τατουάζ, κάτι που η Βίκυ Καγιά απεχθάνεται.

Η επιτροπή διχάστηκε, καθώς οι μισοί θεώρησαν πως δεν κάνει για τον διαγωνισμό, ενώ οι άλλοι μισοί ενθουσιάστηκαν. Αφού πήρε, λοιπόν, δύο "ναι", πήρε και δύο όχι, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπόρεσε να το αφήσει έτσι. Επομένως, έπαιξε το δυνατό της χαρτί και της έδωσε την wild card.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια των κριτών στην Σοφία

Οι οντισιόν του GNTM 5 ολοκληρώθηκαν και έφτασε η ώρα για την Σοφία Χατζηπαντελή να αποχαιρετήσει το πλατό και τους υπόλοιπους κριτές. Ο ρόλος της στον διαγωνισμό έκανε τον κύκλο του και έκλεισε με τον πιο ωραίο τρόπο, αφού έδωσε και την πρώτη και τελευταία της wild card για φέτος τουλάχιστον.

Έτσι, λοιπόν, οι συνάδελφοί της βρέθηκαν στο πλευρό της για να την αγκαλιάσουν και να πουν τα τελευταία τους λόγια για την συνεργασία τους. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την απόφασή της να συμμετέχει στο σόου.

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος», είπε χαρακτηριστικά.

Πήγε συστημένη από τον Πανταζή αλλά δεν τα κατάφερε

Από την οντισιόν του πέρα από την παίκτρια που πήρε την wild card της Σοφίας Χατζηπαντελή, πέρασε και η Χριστίνα, μία κοπέλα που εξέπληξε θετικά την κριτική επιτροπή με την πρώτη ματιά, αφού όλοι φώναζαν "Τι θηρίο είσαι εσύ;" και τέτοιου είδους ατάκες γενικότερα.

Η Βίκυ Καγιά, όμως, αναγνώρισε την κοπέλα, διότι ένας καλλιτέχνης της είχε μιλήσει για εκείνη. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος τηλεφώνησε στο διάσημο μοντέλο για να την προειδοποιήσει για το νεαρό κορίτσι και την ομορφιά του. Όπως εξήγησε και η ίδια, ήταν ένα από τα κορίτσια που χόρευαν στην πίστα του τραγουδιστή πριν από πολλά χρόνια.

Όμως, όσο κι αν εντυπωσιάστηκαν όλοι στην αρχή, αργότερα με τις πόζες που έκανε δεν κατάφερε να κρατήσει τον ενδιαφέρον τους και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

«Με πήρε χτες ο Λευτέρης Πανταζής και είχα να τον ακούσω πολύ καιρό και του λέω, Λευτέρη μου είμαι εγώ το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου και λέει εεε, θα έρθει αύριο ένα πλάσμα να μου πεις τη γνώμη σου», είπε χαρακτηριστικά η Καγιά.

Και η νεαρή κοπέλα συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν 15 χρονών είχα πάει στα μπουζούκια και χόρευα τσιφτετέλι δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή».

GNTM 5 Χριστίνα

Τους είχε "ξετρελάνει" αλλά την έκοψαν τελευταία στιγμή

Η Τίτσα Λάβδα είναι μία από τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που πέρασαν από την πασαρέλα του GNTM 5 και "κέρδισαν" την κριτική επιτροπή από την πρώτη στιγμή με την φινέτσα και το ταλέντο τους. Παρόλα αυτά, στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10, όπου πραγματοποιήθηκε το ID Catwalk για να επιλεχθούν τα κορίτσια που θα περάσουν στην επόμενη φάση, τα πράγματα εξελίχθηκαν δυσάρεστα για την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά της μίλησε ξεχωριστά από τις άλλες κοπέλες και προσπάθησε να της εξηγήσει πως, ενώ είναι πανέμορφη και φαίνεται πως μπορεί να κάνει πολλά, το γεγονός ότι είναι τόσο μεγάλη δεν της επιτρέπει να συμμετέχει σε πολλές από τις δοκιμασίες που έχουν αποφασιστεί, διότι μπορεί να αποβούν επικίνδυνες. Έτσι, καταρρίφθηκαν και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση.

Εκείνη έδειξε να καταλαβαίνει τα λόγια του μοντέλου και αποχώρησε με χαμόγελο, όπως πάντα.

Οι γυναίκες που πέρασαν στην επόμενη φάση του ID Catwalk

Οι γυναίκες που κατάφεραν να πάρουν τρία τουλάχιστον "ναι" πέρασαν από το ID Catwalk του διαγωνισμού, με ρούχα και μακιγιάζ που επέλεξαν οι ίδιες για να αναδείξουν την προσωπικότητά τους μπροστά στην επιτροπή και να αποδείξουν ότι αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφεραν όλες. Πολλές έφυγαν κλαίγοντας, επειδή δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσουν το όνειρό τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ενώ άλλες έφυγαν με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, γιατί μπόρεσαν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο και κατέκτησαν μία θέση για το επόμενο βήμα του σόου.

Τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου, της Βίκυς Καγιά, αλλά και του Γιώργου Καράβα έδιναν και έπαιρναν καθ' όλη τη διάρκεια της πασαρέλας, με τον τελευταίο να πέφτει μέχρι και στα πατώματα εξαιτίας μίας συγκεκριμένης παίκτριας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξανθιά και λεπτεπίλεπτη - Καμία σχέση με τη Σοφία Χατζηπαντελή η αντικαταστάτριά της στο GNTM 5

Μία άλλη μετά το GNTM 5 - Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή