Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την εμφάνιση μία διαγωνιζόμενης που δίχασε τους κριτές, (μετά την κοπέλα από την Κρήτη η οποία έκανε το ίδιο) οι κριτές ήρθαν σε μία απίστευτη αντιπαράθεση, η οποία διήρκησε λίγα λεπτά, στα οποία φώναζαν και αποτύπωναν έντονα τις σκέψεις τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στο πλατό!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Καράβας για μία κοπέλα είχε διαφορετική άποψη, κάτι που δεν φάνηκε να συμμερίζονται και οι υπόλοιποι κριτές, και έτσι βρέθηκε στην μέση και στο "στόχαστρό" τους, καθώς δεν συμφωνούσαν καθόλου με όσα υποστήριζε!

Πανικός στο πλατό του GNTM 5

Η Σοφία Χατζηπαντελή από την μεριά της πάλευε να καταλάβει τι της έλεγαν και ανέφερε χαριτολογώντας: «Πιο σιγά για να καταλάβω και εγώ, δεν καταλαβαίνω, too fast μιλάτε».

Την έκρινε πολύ σκληρά και το πήρε πίσω

Είναι γεγονός και το έχουμε δει και στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι οποίες είναι άλλοτε έντονες και άλλοτε πιο νορμάλ, ότι οι κριτές του GNTM 5 έχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους, τις οποίες στηρίζουν μέχρι τέλους (δείτε εδώ τον πρωτοφανή καυγά της με τον Σωφρονίου). Αυτό είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9, καθώς διαφώνησαν για μία διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Πιο συγκεκριμένα, για την Βίκυ η κοπέλα ήταν ότι πιο ωραίο έχει δει μέχρι τώρα στον διαγωνισμό, ενώ η Σοφία είχε άλλη γνώμη, την οποία εξέφρασε έντονα, μιας και δεν έβλεπε τίποτα από όσα έβλεπε η παρουσιάστρια.

Σε δημοσίευση της στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 η κριτής ανέφερε, αναρτώντας μία φωτογραφία του μοντέλου, πως μάλλον είχε μία δύσκολη μέρα, και πως ξαναβλέποντας το επεισόδιο θεωρεί πως έκανε λάθος μαζί της, ζητώντας της συγγνώμη, και ψάχνοντας το προφίλ της για να μιλήσει μαζί της.

undefined

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

GNTM 5: «Ήμουν εκεί όταν...» Συγκλονισμένη η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη που ήρθε από τον πόλεμο στην Ουκρανία