Από TV24 Team

Με αφορμή την χθεσινή του πρεμιέρα στο STAR με το νέο ριάλιτι, Asia Express ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη

«Ο “Τρόχος της τύχης” δεν είναι η δουλειά μου είναι η μέρα που έρχομαι και περνάω το ρεπό μου από τις άλλες δουλειές μου. Μετά από 1.600 επεισόδια έχω άγχος, οι μέρες που έχω γύρισμα για τον “Τροχό” είναι οι καλύτερες της ζωής μου”», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης και πρόσθεσε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια γελάω καμιά φορά που διαβάζω διάφορα για τα προηγούμενα. Γελάω όταν διαβάζω τίτλους “γιατί δεν μιλιέται σήμερα με την Τζούλια Νόβα; Οι λόγοι του χωρισμού τους”. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα».

Για το “Asia Express” είπε: «Είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Εξαιτίας αυτών που έπαθαν από εμένα οι παίκτες παίζει να μη με συμπαθούν. Δεν έκανα ραντεβού για να αναλάβω την πρωινή ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι πολύ κακός για να κάνω πρωινό δεν θα το δοκιμάσω ποτέ».

Δεν είναι μόνο παρουσιαστής - Η δεύτερη δουλειά του Πέτρου Πολυχρονίδη που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» το 2015 και έκτοτε έχει καταφέρει να διατηρήσει μια επιτυχημένη πορεία.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν ασχολείται μόνο με την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία. Αυτό που δεν ήξερε σχεδόν κανένας είναι πως ο ίδιος έχει και μια δεύτερη δουλειά.

#Το 2016 ίδρυσε και παραμένει μέχρι σήμερα.. διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου έλεγε ότι δεν...» - Η Τζούλια Νόβα ξεμπρόστιασε τον Γιάννη Μάρκου 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία