Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Love Island το βράδυ της Πέμπτης 29/9 (δείτε εδώ την υποδοχή του Twitter στο ριάλιτι και τα επικά σχόλια) οι παίκτριες πριν τα αγόρια άρχισαν να συστήνονται μία μία, και μετά την Κλαούντια, απίστευτες ήταν οι δηλώσεις της γλυκιάς Νίκης, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της και είπε έξω από τα δόντια τι ζητά από έναν άνδρα, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι αρκετά ευαίσθητη!

Με περίεργες διαθέσεις η Νίκη Ηλιοπούλου στο Love Island

«Eίμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου βάζω 10. Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο άνδρας από μένα!» είπε αρχικά!

Λίγο αργότερα ωστόσο, αποκάλυψε χωρίς περιστροφές, πως θέλει να είναι ο άντρας για να την κερδίσει, αναφέρoντας: Τον άνδρα τον θέλω ψηλό. Να είναι άνδρας, ρε παιδί μου, να με παίρνει αγκαλιά και να τον νιώθω. Να τον καταλαβαίνω, να είναι λίγο γορίλας. Τον θέλω λίγο γορίλα τον άνδρα, πως να το κάνουμε! Μ’ αρέσουν τα πράσινα μάτια και τα γαλάζια, να είμαι ειλικρινής!».

Η αποκάλυψη της Κλαούντια που προκάλεσε...γέλιο

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου».

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι» είπε γελώντας η γλυκιά παίκτρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Το κορμί της ανασταίνει και νεκρούς - Η καυτή βρεφονηπιοκόμος που μπαίνει στο παιχνίδι

Love Island: Θα ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία στην Τενερίφη - Τα πέντε κορίτσια που θα αναζητήσουν τον έρωτα