Από Πέννυ Μαστοράκου

Για να είμαστε δίκαιοι, η αλήθεια είναι πως από την αρχή της πρεμιέρας την Παρασκευή 30/9, τα πράγματα δεν τους πήγαν όπως περίμεναν στο Asia Express, γιατί από την πρώτη κιόλας στιγμή της δοκιμασίας τους, ένα γεγονός στάθηκε αρκετό για να πανικοβληθεί η Ιλάειρα Ζήση.

Εφόσον θεωρητικά το ξεπέρασαν όμως, και στην συνέχεια της πορείας τους, άλλη μία αναποδιά έφερε ένταση και κόστισε στην παίκτρια, η οποία δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα.

Με λυγμούς στην αγκαλιά του αγαπημένου της η Ιλάειρα

Το ζευγάρι μπορεί να ταλαιπωρήθηκε μέχρι να βρει μέσο για να μετακινηθεί και να βρει κατάλυμα για να περάσει το πρώτο βράδυ αλλά τα κατάφερε και λίγο αργότερα τους είδαμε να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά. Λίγο αργότερα όμως έχασαν το χαρτί το οποίο θα τους βοηθούσε να φτάσουν στον τελικό προορισμό, και το γεγονός στάθηκε αρκετό για να χαλάσει την στιγμή!

Η Ιλάειρα ξέσπασε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να ηρεμήσει, της υποσχέθηκε πως αν δεν αντέξει θα αποχωρήσουν.

Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της μητέρας του

Από ότι φαίνεται η Χριστίνα Παππά, έχει μπει αμέσως στο πετσί του ρόλου, και έχει αρχίσει να δείχνει την ανταγωνιστικότητά της σε...πολύ έντονο βαθμό και πάντα με τον μοναδικό της τρόπο στο Asia Express! Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την αποστολή τους, με κάποια ευτράπελα!

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας με τον γιο της, σταμάτησε στην πρώτη δοκιμασία με το αμάξι που τους μετέφερε χωρίς να υπάρχει λόγος, και έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους πέρασαν, προκαλώντας την αντίδρασή της!

Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στον οδηγό να πάει πιο γρήγορα, και τότε σηκώθηκε έξαλλη από τη θέση της, με τον γιο της να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω φωνάζοντας: «Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit»!

Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Έχουμε τα...ονόματα! Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας και το έξτρα αβαντάζ τους

Asia Express: «Οι Καμποτζιανοί θα ακούνε Δημήτρη και θα κρύβονται!» - Έστησαν πανηγύρι στο Twitter για τις επικές τσιρίδες της Παππά