Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά κόπων και βασάνων, και παρότι δεν περίμεναν να ξεκινήσουν από το πρώτο λεπτό τις δοκιμασίες, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να νικήσουν το πρώτο έπαθλο στο Asia Express, την Παρασκευή 30/9.

Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, έφτασαν πάρα πολύ κοντά στο να νικήσουν, καθώς τερμάτισαν πρώτοι στο σημείο που τους είχαν υποδείξει, αλλά από ότι φαίνεται η ταχύτητά τους δεν ήταν αρκετή για να πάρουν τα 2.500 ευρώ και το αβαντάζ!

Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας στο Asia Express

Στο πρώτο παιχνίδι επάθλου τα ζευγάρια έπρεπε να συναρμολογήσουν τα Άνγκορ Βατ, βάζοντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, και παρά την κούραση τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά μόνο ένα τα κατάφερε, και αυτό ήταν το ζευγάρι του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster!

Σε πανικό η Ιλάειρα Ζήση! Έχασε τις αισθήσεις του και...

Μπορεί τώρα να ετοιμάζονται για έναν άλλο διαγωνισμό, ωστόσο πριν λίγο καιρό βρέθηκαν στο Asia Express, και απόψε, Παρασκευή 30/9, τους απολαμβάνουμε στους δέκτες μας! Ο λόγος για την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, οι οποίοι με το καλημέρα σας, αντιμετώπισαν μεγάλη αναποδιά προς την πορεία τους για το έπαθλο και τα 2.500 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ πήγαιναν προς τον προορισμό τους, και η Ιλάειρα ήταν απασχολημένη με το κιμονό της, το οποίο θεωρούσα πως της είχε πέσει από το φορτηγάκι, ξαφνικά πάγωσε, όταν συνειδητοποίησε πως ο κάμεραμαν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του!

Ο άνθρωπος λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος, και η ίδια πανικόβλητη άρχισε να του κάνει αέρα! «Ξαφνικά, εκεί που έκανα την δήλωση στον κάμεραμαν για να του πω ότι δεν έχω κάτι για να μπω μέσα, πέφτει στα πόδια μου, παιδιά. Λιποθυμάει, χάνει τις αισθήσεις του, αρχίζω να του κάνω αέρα, ξεχνάω τα πάντα και κοιτάω την ασφάλεια του ανθρώπου για να είναι καλά και περιμένω τον Μαυρίκιο να βγει» δήλωσε μετά το συμβάν με την ψυχή στο στόμα!

Σε πανικό η Ιλάειρα Ζήση!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Τα φαντασμαγορικά πλάνα από την Καμπότζη και τα πρώτα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη

Asia Express: «Ρε μάνα τι κάνεις;!» - Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της μητέρας του Χριστίνας