Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί τώρα να ετοιμάζονται για έναν άλλο διαγωνισμό, ωστόσο πριν λίγο καιρό βρέθηκαν στο Asia Express, και απόψε, Παρασκευή 30/9, τους απολαμβάνουμε στους δέκτες μας! Ο λόγος για την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, οι οποίοι με το καλημέρα σας, αντιμετώπισαν μεγάλη αναποδιά προς την πορεία τους για το έπαθλο και τα 2.500 ευρώ!

Σε απόγνωση η Ιλάειρα Ζήση!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ πήγαιναν προς τον προορισμό τους, και η Ιλάειρα ήταν απασχολημένη με το κιμονό της, το οποίο θεωρούσα πως της είχε πέσει από το φορτηγάκι, ξαφνικά πάγωσε, όταν συνειδητοποίησε πως ο κάμεραμαν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του!

Ο άνθρωπος λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος, και η ίδια πανικόβλητη άρχισε να του κάνει αέρα! «Ξαφνικά, εκεί που έκανα την δήλωση στον κάμεραμαν για να του πω ότι δεν έχω κάτι για να μπω μέσα, πέφτει στα πόδια μου, παιδιά. Λιποθυμάει, χάνει τις αισθήσεις του, αρχίζω να του κάνω αέρα, ξεχνάω τα πάντα και κοιτάω την ασφάλεια του ανθρώπου για να είναι καλά και περιμένω τον Μαυρίκιο να βγει» δήλωσε μετά το συμβάν με την ψυχή στο στόμα!

Πανικόβλητος όμως και ο Δημήτρης Παππάς

Από ότι φαίνεται η Χριστίνα Παππά, έχει μπει αμέσως στο πετσί του ρόλου, και έχει αρχίσει να δείχνει την ανταγωνιστικότητά της σε...πολύ έντονο βαθμό και πάντα με τον μοναδικό της τρόπο στο Asia Express! Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την αποστολή τους, με κάποια ευτράπελα!

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας με τον γιο της, σταμάτησε στην πρώτη δοκιμασία με το αμάξι που τους μετέφερε χωρίς να υπάρχει λόγος, και έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους πέρασαν, προκαλώντας την αντίδρασή της!

Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στον οδηγό να πάει πιο γρήγορα, και τότε σηκώθηκε έξαλλη από τη θέση της, με τον γιο της να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω φωνάζοντας: «Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit»!

Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Τα φαντασμαγορικά πλάνα από την Καμπότζη και τα πρώτα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη

Asia Express: H ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που πάγωσε τους παίκτες! - «Μας παίρνουν τα...»