Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η είσοδος της Χριστίνας Παππά στο Asia Express και την Καμπότζη (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη στην πρεμιέρα), έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς είναι μία κλασσική Ελληνίδα μάνα με τον γιο της Δημήτρη, με τον οποίο διαγωνίζονται ως ζευγάρι!

Από την αρχή λοιπόν, η μόνη λέξη που λέει η γνωστή επιχειρηματίας, είναι το όνομα του γιου της Δημήτρη, το οποίο φωνάζει διαρκώς στην Καμπότζη, κάτι που έχει προκαλέσει κύμα γέλιου σε όλο το Τwitter, το οποίο έχει «τρελαθεί» με την πάρτη της!

Το Twitter αποθέωσε την Χριστίνα Παππά

Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της

Από ότι φαίνεται η Χριστίνα Παππά, έχει μπει αμέσως στο πετσί του ρόλου, και έχει αρχίσει να δείχνει την ανταγωνιστικότητά της σε...πολύ έντονο βαθμό και πάντα με τον μοναδικό της τρόπο στο Asia Express! Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την αποστολή τους, με κάποια ευτράπελα!

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας με τον γιο της Δημήτρη Παππά, σταμάτησε στην πρώτη δοκιμασία με το αμάξι που τους μετέφερε χωρίς να υπάρχει λόγος, και έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους πέρασαν, προκαλώντας την αντίδρασή της!

Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στον οδηγό να πάει πιο γρήγορα, και τότε σηκώθηκε έξαλλη από τη θέση της, με τον γιο της να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω φωνάζοντας: «Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit»!

Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου πριν την πρεμιέρα του Asia Express

Asia Express: Σε πανικό η Ιλάειρα Ζήση! Έχασε τις αισθήσεις του και...