Από Στέλλα Μούτσιου

Αφού η πρεμιέρα του Asia Express ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Χρήστος Ζώτος, ένας από τους παίκτες που δοκίμασαν τον εαυτό τους στην άλλη άκρη της γης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε διάφορα πράγματα για το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά όλοι όσοι επέλεξαν να κάνουν αυτό το βήμα, ενώ επισήμανε και την σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο ήρθαν κοντά εκεί.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου για το Asia Express

«Η εμπειρία στο Asia Express ήταν συναρπαστική, σαν φινάλε, σαν αυτό που έζησα γενικά. Όταν ήμουν εκεί ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο, αντίξοο. Οι παράγοντες ζέστη, πείνα, εξαθλίωση, υγρασία, στο δρόμο όλη την ώρα, με την τσάντα, ήταν γενικά πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ αληθινό. Κάθε βράδυ ψάχναμε να βρούμε σπίτι, δεν ήταν τίποτα κανονισμένο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον Βασάλο: «Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά», τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τα πάντα για το σόου πριν την πρεμιέρα του

Λίγο πριν την μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Asia Express (δείτε εδώ απίστευτο spoil για τον νικητή) το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Χριστίνα Παππά, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι με τον μονάκριβο γιο της, μίλησε για πρώτη φορά στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα για το "σκληρό" όπως το χαρακτήρισε ριάλιτι, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το μεγάλο ναι.

«Στον γιο μου δεν αρέσει η τηλεόραση, ακόμα και όταν του λέω να βγει να πει κάτι για εμένα το κάνει με χίλια παρακάλια. Όταν με πήραν και μου έκανα πρόταση είπαμε όχι και τους είπα να πάρουν τον γιο μου, ο οποίος θα έλεγε σίγουρα όχι. Ο γιος μου όμως είπε ναι γιατί του άρεσε το παιχνίδι και το έβλεπε και έτσι είπαμε να πάμε», είπε αρχικά η η επιχειρηματίας και συνέχισε...

«Είναι η ωραιότερη εικόνα που θα έχετε δει ποτέ, είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες και είναι ότι πιο σκληρό μπορεί να υπάρξει. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Οι πρώτες δηλώσεις της

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία