Από Πέννυ Μαστοράκου

Με ανατροπές από το καλημέρα σας, ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 30/9 το Asia Exprees, καθώς οι παίκτες μόλις συνάντησαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη στον ναό του Ανκόρ (δείτε εδώ καταπληκτικά πλάνα από την Καμπότζη) ήρθαν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη είδηση που τους έκοψε τα πόδια!

Ενώ όλοι (δείτε εδώ τα φανταστικά ζευγάρια) νόμιζαν πως την πρώτη μέρα θα βολτάρουν και θα περάσουν ήσυχα, ξαφνικά ο παρουσιαστής τους πληροφόρησε πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται!

H ανακοίνωση του Πολυχρονίδη για τους παίκτες

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε εντελώς ξαφνικά ότι το παιχνίδι ξεκινάει, και όπως ήταν φυσιολογικό έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς ήταν κάτι που δεν περίμεναν να γίνει τόσο άμεσα. Αμέσως άνθρωποι της παραγωγής τους ζήτησαν να παραδώσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και φυσικά τα χρήματα και τα κινητά που είχαν πάνω τους, γιατί το ταξίδι τους...ξεκίνησε!

«To Asia Express ξεκινά τώρα, θα σας γνωρίσω και τους φίλους μου, την φρουρά του Asia Express, ενώ αυτή την στιγμή που ξεκινά το ταξίδι μας, είστε υποχρεωμένοι να παραδώσετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα που έχετε πάνω σας, τα πάντα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, φαγητά, δώστε τα όλα στην φρουρά» είπε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου για το παιχνίδι

Ο Χρήστος Ζώτος, ένας από τους παίκτες που δοκίμασαν τον εαυτό τους στην άλλη άκρη της γης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε διάφορα πράγματα για το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά όλοι όσοι επέλεξαν να κάνουν αυτό το βήμα, ενώ επισήμανε και την σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο ήρθαν κοντά εκεί.

«Η εμπειρία στο Asia Express ήταν συναρπαστική, σαν φινάλε, σαν αυτό που έζησα γενικά. Όταν ήμουν εκεί ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο, αντίξοο. Οι παράγοντες ζέστη, πείνα, εξαθλίωση, υγρασία, στο δρόμο όλη την ώρα, με την τσάντα, ήταν γενικά πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ αληθινό. Κάθε βράδυ ψάχναμε να βρούμε σπίτι, δεν ήταν τίποτα κανονισμένο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον Βασάλο: «Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά», τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Οι πρώτες δηλώσεις της

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία