Από Πέννυ Μαστοράκου

Από ότι φαίνεται η Χριστίνα Παππά, έχει μπει αμέσως στο πετσί του ρόλου, και έχει αρχίσει να δείχνει την ανταγωνιστικότητά της σε...πολύ έντονο βαθμό και πάντα με τον μοναδικό της τρόπο στο Asia Express! Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την αποστολή τους, με κάποια ευτράπελα!

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας με τον γιο της Δημήτρη Παππά, σταμάτησε στην πρώτη δοκιμασία με το αμάξι που τους μετέφερε χωρίς να υπάρχει λόγος, και έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους πέρασαν, προκαλώντας την αντίδρασή της!

Οι φωνές της Χριστίνας Παππά στην Καμπότζη

Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στον οδηγό να πάει πιο γρήγορα, και τότε σηκώθηκε έξαλλη από τη θέση της, με τον γιο της να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω φωνάζοντας: «Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit»!

Asia Express

Όσα είχε αναφέρει μετά την επιστροφή της

Το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Χριστίνα Παππά, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι με τον μονάκριβο γιο της, μίλησε για πρώτη φορά στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα για το "σκληρό" όπως το χαρακτήρισε ριάλιτι, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το μεγάλο ναι.

«Στον γιο μου δεν αρέσει η τηλεόραση, ακόμα και όταν του λέω να βγει να πει κάτι για εμένα το κάνει με χίλια παρακάλια. Όταν με πήραν και μου έκανα πρόταση είπαμε όχι και τους είπα να πάρουν τον γιο μου, ο οποίος θα έλεγε σίγουρα όχι. Ο γιος μου όμως είπε ναι γιατί του άρεσε το παιχνίδι και το έβλεπε και έτσι είπαμε να πάμε», είπε αρχικά η η επιχειρηματίας και συνέχισε...

«Είναι η ωραιότερη εικόνα που θα έχετε δει ποτέ, είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες και είναι ότι πιο σκληρό μπορεί να υπάρξει. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου πριν την πρεμιέρα του Asia Express

Asia Express: Τα φαντασμαγορικά πλάνα από την Καμπότζη και τα πρώτα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη