Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποιος Σασμός και ποια Γη της Ελιάς; Το Twitter έχει ήδη ξεχάσει την ύπαρξη των υπόλοιπων τηλεοπτικών προγραμμάτων και από το βράδυ της Πέμπτης 29/9 και την πρεμιέρα του Love Island (την οποία υποδέχτηκε με πλήθος σχολίων εξίσου) αυτό το ριάλιτι είναι το "ψωμάκι" του, και η πλέον αγαπημένη του ασχολία!

Το ριάλιτι όλη μέρα την Παρασκευή 30/9 φιγουράρει ως trend στην πλατφόρμα, και όλη μέρα οι χρήστες σχολιάζουν όσα είδαν στην πρεμιέρα του παιχνιδιού, αλλά και όσα περιμένουν να δουν στην συνέχεια. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός πως κάποιοι χρήστες πήραν πίσω τα σχόλια που έκαναν για το Bachelor όταν ήταν στην τηλεόραση, καθώς δεν περίμεναν ότι θα πουν περισσότερα για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Πανικός στο Twitter με το Love Island

Πέντε εναντίον ενός - Ξεκινάνε τα πισώπλατα χτυπήματα στον Αλέξανδρο απόψε

Το τηλεοπτικό κοινό είδε το πρώτο επεισόδιο του ανατρεπτικού reality αγάπης Love island και μετά την πρώτη γεύση από όσα συνέβησαν στην εξωτική βίλα της Τενερίφης αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9.

Είδαμε τις 5 γυναίκες και τους 5 άντρες να γνωρίζονται μεταξύ τους και ήδη από πολύ νωρίς έκαναν τα πρώτα ζευγάρια με τον άντρα να έχει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού την πρωτοβουλία και να διαλέγει μια γυναίκα. Ο Αλέξανδρος, που μπήκε στη βίλα θα αλλάξει τις ισορροπίες των ήδη πρώτων σχέσεων;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξανθιά με έντονα χείλη - Στο Love Island η σωσίας της Μαρίνας Πατούλη

Love island highlights (29/9): Το καλωσόρισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τα πρώτα ζευγάρια και τα ευτράπελα στη μεγάλη πρεμιέρα