Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το βράδυ της Πέμπτης (30/9) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του Love Island, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να υποδέχεται στη βίλα του έρωτα τα 5 αγόρια και τα 5 κορίτσια που θα διεκδικήσουν τον έρωτα στη μαγευτική Τενερίφη.

Ο κάθε παίκτης είχε τη δική του ιστορία, ενώ η αλήθεια είναι πως κάποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Μάλιστα, το δαιμόνιο Twitter αναγνώρισε ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και τη σωσία της αγαπημένης Μαρίνας Πατούλη, μιας και όπως ισχυρίζεται το κοινό, οι ομοιότητες είναι πολλές.

Η σωσίας της Μαρίνας Πατούλη παίκτρια του Love Island

H παίκτρια αυτή, δεν είναι άλλη από τη Νίκη Ηλιοπούλου, η οποία μπήκε πολύ δυναμικά στο σπίτι του έρωτα μιας και ισχυρίστηκε πως θέλει τον άντρα να είναι λίγο... γορίλας.

«Eίμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου βάζω 10. Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο άνδρας από μένα!».

Μαρίνα Πατούλη Twitter

H ηλικία και η καταγωγή της παίκτριας του Love Island

  • Ηλικία: 33 ετών
  • Ιδιότητα: Φωτογράφος/ Φωτομοντέλο
  • Ζώδιο: Ζυγός
  • Celebrity crush: Αλέξης Γεωργούλης

Μένει στην Αθήνα, έχει μια μικρότερη αδερφή και έχει πάρει πτυχίο ως επισκέπτης υγείας. Είναι μια πολύ δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα η οποία δουλεύει στην υποδοχή σε Ιδιωτική Κλινική. Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη φωτογραφία και στο μόντελινγκ. Ως άνθρωπος δηλώνει ψυχαναγκαστική και των άκρων. Όποιος άντρας την διεκδικήσει θα πρέπει να έχει υπομονή στα ραντεβού αλλά και να την έχει πάντα «χορτάτη και ξεκούραστη» καθώς η Νίκη δεν τα πάει καλά με τον χρόνο και νευριάζει όταν πεινάει και όταν είναι κουρασμένη. Είναι κοινωνική, βάζει πάντα τη λογική μπροστά και όχι το συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα είναι ευαίσθητη και δοτική.

Ο δρόμος για την κατάκτηση της καρδιάς της δεν θα είναι εύκολος καθώς θέλει ο άντρας να την διεκδικήσει πολύ γιατί εκείνη όσο και να θέλει κάποιον δεν κάνει κίνηση. Οι «γόηδες» την αφήνουν αδιάφορη.

Είναι παιδί «των σχέσεων» ωστόσο δεν έχει κάνει πολλές. Η τελευταία σχέση της κράτησε 5 χρόνια. Έρχεται στο Love Island γιατί θεωρεί ότι είναι μια καλή περίοδος να δοκιμαστεί σε μία νέα πρόκληση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Τα 5 πρώτα ζευγάρια στην εξωτική βίλα της Τενερίφης

Love Island - ανατροπή: Είναι φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Το 6ο αγόρι που "μπούκαρε" στην βίλα