Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη πρεμιέρα για το Love island είναι γεγονός με το πρόγραμμα να κάνει την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου την Πέμπτη 29/9. Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συστήθηκε στο κοινό της όσο και οι 10 παίκτες έκαναν την πρώτη γνωριμία και στη συνέχεια έφτιαξαν τα ζευγάρια τους. Το twitter με τη σειρά του καλοδέχτηκε το νέο πρόγραμμα κάνοντας επικά σχόλια γι αυτό...

Love island highlights Πέμπτη 29/9

Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love Island

Είναι γεγονός πως η μεγάλη στιγμή έφτασε, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Πέμπτης 29/9 μας καλωσόρισε από την εξωτική Τενερίφη στο Love Island και στην πολυτελή βίλα του νησιού! Εκεί 5 αγόρια και 5 κορίτσια (δείτε εδώ τις διαγωνιζόμενες που θα κάνουν χαμό) θα μείνουν για 12 εβδομάδες, και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στα 50.000 ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο των νικητών.

«Καλωσήρθατε στο Love Island. σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά είδαμε πλάνα από την βίλα- ρα στην Τενερίφη, με απίθανες ανέσεις. Οι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει το προνόμιο να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο!

Με το καλημέρα σας τα ευτράπελα στο Love Island

Με το καλημέρα σας λοιπόν ξεκίνησαν οι παίκτες της εξωτικής βίλας του Love Island , να αποκαλύπτουν σιγά σιγά στοιχεία για τον εαυτό τους, και από τα πρώτα άτομα που μίλησαν ήταν η εκθαμβωτική Κλαούντια Πένκα. Η παίκτρια, δεν διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι ήταν για να γνωρίσει τον έρωτα αλλά και να ανακαλύψει γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άνδρες!

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του! Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου».

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που... , ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα! Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι!» είπε γελώντας η γλυκιά παίκτρια.

Η ατάκα της Νίκης Ηλιοπούλου που άφησε "κάγκελο" την Παπαγεωργίου

Μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Love Island το βράδυ της Πέμπτης 29/9 οι παίκτριες πριν τα αγόρια άρχισαν να συστήνονται μία μία, και μετά την Κλαούντια, απίστευτες ήταν οι δηλώσεις της γλυκιάς Νίκης, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της και είπε έξω από τα δόντια τι ζητά από έναν άνδρα, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι αρκετά ευαίσθητη!

«Eίμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου βάζω 10. Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο άνδρας από μένα!» είπε αρχικά!

Λίγο αργότερα ωστόσο, αποκάλυψε χωρίς περιστροφές, πως θέλει να είναι ο άντρας για να την κερδίσει, αναφέρoντας: Τον άνδρα τον θέλω ψηλό. Να είναι άνδρας, ρε παιδί μου, να με παίρνει αγκαλιά και να τον νιώθω. Να τον καταλαβαίνω, να είναι λίγο γορίλας. Τον θέλω λίγο γορίλα τον άνδρα, πως να το κάνουμε! Μ’ αρέσουν τα πράσινα μάτια και τα γαλάζια, να είμαι ειλικρινής!».

Έτσι προσεγγίζει ο αντρικός πληθυσμός την Αναστασία

Μετά την γλυκιά Νίκη και την αποκάλυψή της για το πως θέλει έναν άνδρα, εξίσου επική ήταν και η αποκάλυψη της παίκτριας που έκανε ποδαρικό στο Love Island καθώς μας συστήθηκε πρώτη το βράδυ της Πέμπτης 30/9! Η 23χρονη Αναστασία είναι διατροφολόγος, με έφεση στον αθλητισμό και δεν μετράει ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνιση όπως έχει πει, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πως την προσεγγίζουν οι άνδρες...

«Τo Instagram μου είναι sidiro οπότε οι περισσότεροι άνδρες για να με προσεγγίσουν λένε ότι έχουν έλλειψη σιδήρου. Το σημαντικότερο πράγμα είναι το ύψος για εμένα, θέλω ο άλλος να με περνάει, θέλω να φοράω τακούνια! Στο Love Island μπήκα γιατί βαρέθηκα ο άλλος να με προσεγγίζει από τα social media, θέλω κάτι πιο τετ α τετ!» είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη.

Είναι φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Το 6ο αγόρι που "μπούκαρε" στην βίλα

Η παρουσιάστρια πριν την πρεμιέρα του Love Island, είχε μιλήσει για πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο παιχνίδι, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι τις εννοούσε από την πρεμιέρα! Και ενώ το βράδυ της Πέμπτης 29/9 γνωρίσαμε τα αγόρια και τα κορίτσια της βίλας και χωρίστηκαν σε δυάδες μεταξύ τους, η Ηλιάνα Παπαγωργίου τους φύλαγε μία έκπληξη!

Και ενώ όλα κυλούσαν όμορφα λοιπόν, ξαφνικά μπαίνει στην βίλα και κατευθύνεται προς την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και τα παιδία, ένας εντυπωσιακός μελαχρινός άνδρας έκανε την εμφάνισή του και άφησε άφωνη την παρουσιάστρια καθώς τον ήξερε και μάλιστα πολύ καλά!

«Ο Αλέξανδρος είναι μοντέλο. Έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Μετά μας έφαγαν τα ταξίδια. Ο ένας πήγε Αμερική, ο άλλος Ασία. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τι κάνεις;» είπε μόλις τον είδε ενθουσιασμένη!

Ο Αλέξανδρος λοιπόν, φίλος της Ηλιάνας και μοντέλο, με τον οποίο έχουν δουλέψει μαζί πολλές φορές στο εξωτερικό, μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να βρει και εκείνος ταίρι, και στην ουσία είναι μία "απειλή" για τα υπόλοιπα αγόρια! Πως θα τον αντιμετωπίσουν τα υπόλοιπα αγόρια; Θα υπάρξει κάποια ανταπόκριση από τις κοπέλες ή θα ντραπούν;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Να είναι λίγο γορίλας!» - Η ατάκα της Νίκης Ηλιοπούλου που άφησε "κάγκελο" την Παπαγεωργίου

Love Island: «Μου λένε ότι έχουν έλλειψη...» - Έτσι προσεγγίζει ο αντρικός πληθυσμός την Αναστασία