Από TV24 Team

Θα αναζητήσουν τον έρωτα στην βίλα τους στην Τενερίφη και σε λίγες ώρες θα τις δούμε και ζωντανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για τα 5 κορίτσια που θα συμμετάσχουν στο Love Island, του οποίου πλησιάζει σε λίγες ώρες η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού αναλυτικά)!

Ποιες είναι λοιπόν οι 5 υπάρξεις όπου θα μας απασχολήσουν και θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον; Πάρτε μία μικρή γεύση από τα πρόσωπα που πρόκειται να δούμε απόψε, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media!

Τα πέντε κορίτσια που θα αναζητήσουν τον έρωτα στο Love Island

Χριστίνα Μητσάκου

Έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος όμως η επαγγελματική πορεία της 29χρονης την πήγε προς την yoga, κάτι που αγαπά πολύ και πλέον αποτελεί το κύριο επάγγελμα της, και θα αναζητήσει το φλερτ στο νησί!

Χριστίνα Μητσάκου
Instagram

Μαρία Αστόγλου

Η 22χρονη Μαρία είναι η πιο μικρή από τις υπόλοιπες και σπουδάζει φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα παρακολουθεί σχολή προστασίας υψηλών προσώπων. Έχει άψογη φυσική κατάσταση και έχει αναδειχτεί και πρωταθλήτρια στο tae kwon do. Δηλώνει πρόσφατα απατημένη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή!

Μαρία Αστόγλου
Instagram

Κλαούντια Πένκα

H Κλαούντια δεν έχει λογαριασμό στο Instagram και ο λόγος που μπαίνει στο παιχνίδι είναι γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άνδρες!

Αναστασία Σιδηροπούλου

Η 23χρονη Αναστασία είναι διατροφολόγος, με έφεση στον αθλητισμό και δεν μετράει ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνιση! Η ειλικρίνεια είναι για εκείνη παν και εισιτήριο για να την κερδίσεις ενώ δεν συνηθίζει να συγχωρεί.

Αναστασία Σιδηροπούλου
Instagram

Νίκη Ηλιοπούλου

Η 33χρον δουλεύει σε σε ιδιωτική κλινική αλλά το πάθος της είναι η φωτογραφία και το μόντελινγκ. Έχει περίπου 20 χιλιάδες followers στο Instagram, αδιαφορεί για τους άνδρες που δείχνονται και θα αποτελέσει πρόσωπο που θα μας απασχολήσει στον διαγωνισμό.

Νίκη Ηλιοπούλου
Instagram

Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες

Η πρεμιέρα του Love Island αναβλήθηκε πριν από λίγες ώρες λόγω κακοκαιρίας, ωστόσο το παιχνίδι ανοίγει τις πόρτες του απόψε. Η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που κυκλοφόρησαν τα ονόματα των συμμετεχόντων (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των παικτών), το ριάλιτι του έρωτα έχει κινήσει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα 500 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ανέρχεται κοντά στα 2.000 ευρώ το μήνα!

Τα πράγματα είναι απλά, όσο περισσότερο κάτσεις, τόσο περισσότερα λεφτά θα βγάλεις. Αν δε είσαι αυτός ή αυτή που θα κερδίσει, θα έχεις +50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό σου! Όχι και άσχημα για να ζεις σε μία βίλα στην Τενερίφη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορείτε ούτε να το φανταστείτε» - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει για τις ατελείωτες εκπλήξεις στο Love Island

«Τα πράγματα φαίνονται...» - Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την αναβολή της πρεμιέρας του Love Island