Από Πέννυ Μαστοράκου

Με το καλημέρα σας λοιπόν ξεκίνησαν οι παίκτες της εξωτικής βίλας του Love Island (δείτε εδώ τα πρώτα σχόλια της Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα), να αποκαλύπτουν σιγά σιγά στοιχεία για τον εαυτό τους, και από τα πρώτα άτομα που μίλησαν ήταν η εκθαμβωτική Κλαούντια Πένκα. Η παίκτρια, δεν διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι ήταν για να γνωρίσει τον έρωτα αλλά και να ανακαλύψει γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άνδρες!

Η αποκάλυψη της Κλαούντια που προκάλεσε...γέλιο

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του! Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου».

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που... , ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα! Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι!» είπε γελώντας η γλυκιά παίκτρια.

Η "θερμή" υποδοχή και τα επικά σχόλια των χρηστών του Twitter στην πρεμιέρα

Το Twitter δεν θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός, καθώς περίμενε στην γωνία για να δικάσει ή να αποθεώσει τα όσα θα δει, και περιμένοντας υπομονετικά όπως βλέπουμε και στα σχόλια, να δει τους πρώτους τσακωμούς και τις πρώτες ίντριγκες στο ριάλιτι. Τα σχόλιά τους όπως πάντα ένα προς ένα επικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Το κορμί της ανασταίνει και νεκρούς - Η καυτή βρεφονηπιοκόμος που μπαίνει στο παιχνίδι

Love Island: Θα ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία στην Τενερίφη - Τα πέντε κορίτσια που θα αναζητήσουν τον έρωτα