Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κόσμος και κοσμάκης έχει περάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες από τις οντισιόν του GNTM 5. Από γυναίκες μεγάλες σε ηλικίες (όπως η 79χρονη Τίτσα που έκανε πάταγο), σε διαγωνιζόμενες που επέστρεψαν αποφασισμένες στο παιχνίδι και σε plus size κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές.

Μία από τις υποψήφιες στις οντισιόν ωστόσο ξεχώρισε, καθώς είναι πάρα πολύ γνωστή στο TikTok. H συγκεκριμένη κοπέλα διαθέτει κοντά στους 400.000 followers στη δημοφιλή πλατφόρμα ενώ καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της.

Παράλληλα, διαθέτει πάνω από 90.000 ακόλουθους στο Instagram (τη μέρα της audition τη ήταν στους 85.000), έχει 230.000 subscribers στο Youtube!

H οντισιόν της της διάσημης TikToker στο GNTM 5

Ο λόγος για τη Μαριάννα Γαρυφαλλίδου, η οποία πέρα από μεγάλη απήχηση στα social media, έχει και συνεργασία με γνωστές εταιρείες. Η οντισιόν της στο GNTM 5 τελείωσε πριν καν καλά καλά αρχίσει μιας και μία φράση της, το ότι «ο καθένας μπορεί να γίνει μοντέλο» έφερε την κριτική επιτροπή στα όριά της.

Ειδικά η Σοφία Χατζηπαντελή της ξεκαθάρισε πως αυτό που λέει την προσβάλει και έτσι οι κριτές δε θέλησαν καν να τη δουν να εμφανίζεται με μαγιό. Μάλιστα, προς το τέλος της οντισιόν, η Χατζηπαντελή ταράχθηκε τόσο πολύ που έβγαλε τις μπότες της και ξάπλωσε στο πάτωμα.

To Tik Tok της

@mariannagrfld

Well , αφου δεν ειπε τη μυτη μου 😂

♬ original sound - bestspedup
@mariannagrfld

🐶❤️

♬ original sound - Doing Things
@

♬ -
@mariannagrfld

Για το Μαιλο θα λεει μαλλον ❤️💍

♬ Atlantis (Ultra Sped Up Version) - Seafret

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 - αποκλειστικό: Πόσα λεφτά παίρνει η Βίκυ Καγιά μηνιαίως από το ριάλιτι

GNTM 5: Ένα βήμα πριν το σπίτι τα κορίτσια - Η ηχηρή απουσία της κριτικής επιτροπής στα νέα επεισόδια (3-4/10)

TAGS