Από Ελένη Μήτση

Το απόλυτο show μόδας είναι χωρίς καμία αμφιβολία το GNTM με τον νέο κύκλο να έχει ξεκινήσει, βλέποντας γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικιών να περνάνε στην επόμενη φάση με τελικό σκοπό, την είσοδο τους στο σπίτι.

Δύο νέα επεισόδια αναμένεται να προβληθούν τη Δευτέρα και Τρίτη 3-4/10 με τα κορίτσια να δοκιμάζονται στην επόμενη φάση, κάνοντας μόνες τους make up και ντύσιμο. Η φάση αυτή θα είναι καταλυτική για να περάσουν οι γυναίκες στη βίλα και στο σημείο αυτό οι κριτές θα είναι αμείλικτοι.

Το γεγονός όμως, πως από το trailer για το νέο επεισόδιο της Δευτέρας λείπει η Σοφία Χατζηπαντελή, που είναι τόσο εκρηκτική μας βάζει σε σκέψεις για το τι εν τέλει συμβαίνει με το πρόσωπο της (δείτε εδώ το σοβαρό ποσό που παίρνει η κριτής από την παραγωγή του GNTM5).

Το trailer της Δευτέρας 3/10 για το GNTM 5

Πόσα δίνουν στην Χατζηπαντελή για να εμφανιστεί σε εκπομπή μετά την επιτυχία της στο GNTM;

Δεν πήρε πολύ καιρό: Δυο εβδομάδες και τέσσερα επεισόδια GNTM ήταν αρκετά για να κάνει η Σοφία Χατζηπαντέλη το κοινό να την λατρέψει. Αυτή, την εικόνα της, το μυαλό της, την ιδεολογία της.

Πριν μπει για τα καλά στα σπίτι των τηλεθεατών τα σχόλια περιλάμβαναν μόνο το μονόφρυδό της (δείτε εδώ φωτογραφίες της με κανονικά φρύδια, πως ήταν παλιά), πλέον στο Twitter έχουν "αποσύρει" την Βίκυ Καγιά κι έχουν καθίσει την Σοφία στην θέση της για τα καλά.

...αλλά για λίγες μόνο εμφανίσεις. Βέβαια, όπως μάθαμε την θέλουν πάλι πίσω. Δηλαδή σίγουρα θα εμφανιστεί κάπου πιο μετά στο παιχνίδι για μια ακόμα guest εμφάνιση.

Το για λίγες μόνο εμφανίσεις ξέρετε που οφείλεται; Τα λεφτά που ζητάει η Χατζηπαντελή είναι πολλά σαν αμοιβή (δείτε εδώ πόσα βγάζει γενικά). Όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή δεν μπορούσε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις της γι' αυτό τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Από την άλλη, αυτή η δημοσιότητα στην Ελλάδα της έκανε πολύ καλό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Σοφία έχει γίνει περιζήτητη από πρωινές κι όχι μόνο εκπομπές και τα λεφτά που πέφτουν στο τραπέζι μαζί με το κάλεσμα είναι πολλά χιλιάρικα. Πόσα ακριβώς δεν γνωρίζουμε αλλά για να βγάζει τόσα όσα σας είπαμε παραπάνω, σίγουρα φροντίζει να αμοίβεται καλά από οποιαδήποτε εμφάνισή της.

Κάποιος μου είπε ότι την δεσμεύει βέβαια και λίγο το συμβόλαιό της με την παραγωγή του GNTM όσον αφορά τις εμφανίσεις της σε άλλα project πριν από κάποιο συγκεκριμένο διάστημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι προτάσεις από τα ανταγωνιστικά κανάλια δεν πέφτουν βροχή... μην μπερδευόμαστε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μπροστά σε όλη την Ελλάδα να...» - Ο Λάκης Παπαδόπουλος κατακεραύνωσε τα κόμπλεξ των κριτών τoυ GNTM 5

«Με περίμεναν στην γωνία!» - Η Βίκυ Καγιά μιλά ανοιχτά και ξεκαθαρίζει για τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων στο GNTM 5