Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή το επεισόδιο της Τρίτης 27/9 στο GNTM 5 είχε αρκετές εντάσεις (δείτε εδώ την έντονη κριτική της Καγιά σε διαγωνιζόμενη) αλλά και συγκινήσεις, όπως συνέβη με την Γέβα η οποία έφυγε από την Ουκρανία και τον πόλεμο για να αναζητήσει την σωτηρία της.

Η ίδια περιέγραψε στο GNTM το πως βίωσε τον πόλεμο που ξεκίνησε στη χώρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο βρισκόταν εκεί.

Συγκλονισμένοι οι κριτές από τις περιγραφές της Γέβα

«Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο.

Μια ημέρα, που ήμουν στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν. Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά το νεαρό κορίτσι.

Αποχώρησε η Βίκυ Καγιά λόγω προβλήματος υγείας στην αρχή του επεισοδίου

Δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ γιατί γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της) το σημερινό επεισόδιο καθώς από την πρώτη κιόλας οντισιόν την ώρα μάλιστα που έκρινε μία κοπέλα, ζήτησε να σταματήσει λίγα λεπτά να κρίνεται το κορίτσι και να κάνουν διάλειμμα καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Οι υπόλοιποι κριτές σταμάτησαν αμέσως ότι έκαναν, και της έδωσαν χρόνο, αγωνιώντας για το τι της συνέβη ξαφνικά στα καλά καθούμενα.

«Παιδιά μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Με έχει πιάσει αυτό που με έχει πιάσει… Έχω ένα θέμα, συγγνώμη παιδιά. Με έχει πιάσει ίλιγγος» είπε η Βίκυ Καγιά και έφυγε από τη θέση της.

Η παρουσιάστρια μόλις ένιωσε καλύτερα και επέστρεψε ανέφερε πως έχει ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί μέρες, και την κάνει να νιώθει αδύναμη. Πιο συγκεκριμένα έχει υπόταση με αποτέλεσμα να της συμβαίνει συχνά πυκνά αυτό και να έχει έντονα συμπτώματα ατονίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια - Η τηλεθέαση που έκανε το GNTM 5 χθες (26/9) χωρίς τον Σασμό

«Νομίζω απλά κοροϊδεύουμε...» - Η Έλενα Χριστοπούλου "άδειασε" GNTM 5 και Καγιά