Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι διαγωνιζόμενες και σήμερα Τρίτη 27/9 στο επεισόδιο του GNTM 5 είναι μία και μία, από την άποψη ότι είναι όλες διαφορετικές και ξεχωριστές, κάνοντας στους κριτές δύσκολο το έργο να διαλέξουν (δείτε εδώ την συγκλονιστική ιστορία της Γέβα από την Ουκρανία). Το Twitter, ως γνωστός κριτής μέσω της πλατφόρμας, και οι χρήστες του, περίμεναν στην γωνία για να σχολιάσουν, και το έκαναν και με το παραπάνω στην περίπτωση της Κόττυ.

Το Twitter απασφάλισε με τις μασχάλες της Κόττη

Πιο συγκεκριμένα η διαγωνιζόμενη φαίνεται ότι τάραξε τους χρήστες οι οποίοι με τα σχόλιά τους έδειξαν ότι δεν επιβράβευσαν καθόλου το γεγονός του ότι είχε αφήσει αξύριστες μασχάλες, όπως δεν τους κέρδισε ούτε το κούρεμα “playmobil” όπως το χαρακτήρισαν.

Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη

Είναι γεγονός και το έχουμε δει και στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι οποίες είναι άλλοτε έντονες και άλλοτε πιο νορμάλ, ότι οι κριτές του GNTM 5 έχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους, τις οποίες στηρίζουν μέχρι τέλους (δείτε εδώ τον πρωτοφανή καυγά της με τον Σωφρονίου). Αυτό είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9, καθώς διαφώνησαν για μία διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Πιο συγκεκριμένα, για την Βίκυ η κοπέλα ήταν ότι πιο ωραίο έχει δει μέχρι τώρα στον διαγωνισμό, ενώ η Σοφία είχε άλλη γνώμη, την οποία εξέφρασε έντονα, μιας και δεν έβλεπε τίποτα από όσα έβλεπε η παρουσιάστρια.

Σε δημοσίευση της στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 η κριτής ανέφερε, αναρτώντας μία φωτογραφία του μοντέλου, πως μάλλον είχε μία δύσκολη μέρα, και πως ξαναβλέποντας το επεισόδιο θεωρεί πως έκανε λάθος μαζί της, ζητώντας της συγγνώμη, και ψάχνοντας το προφίλ της για να μιλήσει μαζί της.

undefined

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

«Δεν είναι μοντέλο» - "Κόλαφος" ο Δημήτρης Σκουλός για την Σοφία Χατζηπαντελή

TAGS